Şimdi Ara

Satılık League of Legends(west) Hesabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar üniversitenin 2 hafta sonra başlayacak olması ve oyun oynamaya pek vakit bulamayacağım için, hesabımı satmaya karar verdim.

Hesapta 60 Champion ve 20 skin bulunmaktadır.

Legendary Olarak Pulsefire Ezreal bulunmaktadır.

6300 > 16 adet
    4800 > 2 adet
    3150 > 14 adet
    1350 > 19 adet
    450 > 9 adet

2 Full dizili rune sayfası (AP/AD)

Elo Durumu 1200(Top rating 1400)

ilgilenen arkadaşlar mylovewashistory@hotmail.com adresini ekleyip benimle iletişime geçebilirler veya Forum üzerinden özel mesaj atabilirsiniz.

İyi Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanpiem -- 24 Ağustos 2012; 17:16:06 >

• Konu günceldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

Fiyatı nedir?

120 düşünüyorum

• Konu günceldir

• üniversiteyi ne sanıyorsunuz 7/24 okumayı mı hani tıp vs anlarımda diğer bölümler yatmaktan başka bir şey yaptığın yok :) üniversite yüzünden oynamadığım oyun kalmadı
  • Ya adamlar sırf hesap satmak için foruma üye oluyorlar.Dolayısıyla 0 referans ve 0 güven oluyor onlara.Maalesef bunuda güvenip alan olacağını sanmam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: midpoint

üniversiteyi ne sanıyorsunuz 7/24 okumayı mı hani tıp vs anlarımda diğer bölümler yatmaktan başka bir şey yaptığın yok :) üniversite yüzünden oynamadığım oyun kalmadı

yıldız teknik üniversitesi matematik mühendisliğini kazandım. Kalacağım apartın internetinin lol oynamayaelverişli olacağını sanmıyorum. bu yüzden satıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanpiem -- 25 Ağustos 2012; 20:01:31 >
  • Tek bir şey merak ediyorum; şu ana kadar onlarca satış başlığı okumuşumdur sadece bu konu içinde. Acaba herhangi bir arkadaş bu konu üzerinden satış yapabilmiş mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer1905

Ya adamlar sırf hesap satmak için foruma üye oluyorlar.Dolayısıyla 0 referans ve 0 güven oluyor onlara.Maalesef bunuda güvenip alan olacağını sanmam.

zaten %90sını satamadan gidiyor
  • Hesap satılmıştır. Ilginiz için teşekkürler.
    iyi forumlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.