Şimdi Ara

Satılık Leadtek PX7800 GT TDH MyVIVO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 19 Kasım 2005 tarihinde satın almış olduğum ekran kartımı satıyorum. Okul ve dil kursu aynı anda başladığı için çok vakit ayıramayacağım, bu nedenle sadece msn ve mail kontrol için boşuna yatmasını istemedim.

Ürün linktekinin aynısı, 19 Kasım tarihli faturalı garantili. Kutusu var ama kutunun içindeki diğer kartonlar yok, driver ve orjinal prince of persia dvdsi var, kitapçıklar vs duruyor. İçinden çıkan kablo ve aparatları da düzgün muhafaza ettim. Temiz olarak kullanılmış eli yüzü düzgün bir karttır yani

http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/specification.asp?pronameid=216&lineid=1&act=2

Takas olarak sadece görüntü almama yarayacak bir pci kart veya düşük bir pci-ex model olabilir. Oc ile pek işim olmadığı için sadece riva tuner yükleyip detect optimal settings dedim, 463 1120 olarak algıladı. 3d Mark 05 testini 470 1140 bitiriyor (daha üstü de olabilir denemedim) fakat skoru tam hatırlamıyorum ss almıştım ama bulamadım

Fiyat 390 USD, her türlü yoruma ve teklife açığım fakat mümkünse pm'den, konu kirlenmezse makbule geçer

İstanbul içinde elden teslim, isteyen arkadaş gelip misafirim olabilir veya ortak bir yerde buluşabiliriz, diğer illere olursa önce hesaba havale, fakat kargoda sorun olmasından korktuğum için öncelik İstanbul içi

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK SAPPHIRE X1800XL
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.