Şimdi Ara

SATILIK Leadtek 6800LE AGP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forum kuırallarına uygun olmayan içerik ( açık arttırma) nedeni ile editlenmiştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mav1li -- 20 Ocak 2006 12:16:01 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Forum kurallarını okuyolım lütfen bu kadar eski kullanıcının bunu yapmaması yanlış
  • pardon agp miş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hannibal -- 20 Ocak 2006 11:16:56 >
  • arkadaşım fiyat belirtmek zorundasın kurallara aykırı davranıyorsun
  • 5ytl
  • hoca his 9600pro üstüne takas düşünürsen bursada bi arkadaşım var , ona lazım , bir teklif veriver bize.
    ama kartı bursadaki makinaya takma ve pipe işlerini yapma sana ait olacak , bi eve uğraman gerekecek , karşılığında arkadaş çay ikram eder
    bi teklif atıver uyarsa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: loyloy

arkadaşım fiyat belirtmek zorundasın kurallara aykırı davranıyorsun

ok. Fiyat belirtebilirim. Ama stokta olupta satılan bir siteden 0 fiyatına göre fiyat belirtebilirim. Stokta olmayıpta ilginç fiyat veren siteler var.

Bu ürünün en ucuz fiyatı nerde?.

Ayrıca piyasada satılan 6800le ler hangi gpuyu kullanılıyor. sanırım nvidia gpuları değiştirdi artık yenilerde pipe açılmıyor. Yanılıyor muyum?.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mav1li -- 20 Ocak 2006 11:48:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK ASUS AGP 8X 6800 ULTRA
    18 yıl önce açıldı
    Satılık 6600GT
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pm attimm..
  • quote:

Orjinalden alıntı: therapeute

hoca his 9600pro üstüne takas düşünürsen bursada bi arkadaşım var , ona lazım , bir teklif veriver bize.
    ama kartı bursadaki makinaya takma ve pipe işlerini yapma sana ait olacak , bi eve uğraman gerekecek , karşılığında arkadaş çay ikram eder

makinaya takma ve pipe işlerini yapma işi problem değil onu hallederim fakat takas düşünmüyorum.

• tüm pmler cevaplandı

• quote:

Orjinalden alıntı: real_jackals

quote:

Orjinalden alıntı: therapeute

hoca his 9600pro üstüne takas düşünürsen bursada bi arkadaşım var , ona lazım , bir teklif veriver bize.

makinaya takma ve pipe işlerini yapma işi problem değil onu hallederim fakat takas düşünmüyorum.

ok , bi fiyat pmleyiver hocam.

• cvp gelmedi kardeş bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: real_jackals

Kutulu, Oyun cdleri hariç kutu içeriği tam.

400core 900 mem 12 /6 32 bit amd 3200+ nforce2 ile 81.26 kullanılarak alınan puanlar

~ 10.800 2k3
    ~ 4800 2k5

Madem fiyat belirtmem gerekiyor o zaman şimdilik 1 ytl diyorum. Fiyat güncellenecektir.

Takas düşünmüyorum.
    Alıyorum
  • varsa bitanede bana ayırın ya.ayıptır valla.
  • şuraya bak arkadaşım bu tür muhabbet etmek için konu dışına git burda satış yapman getrekiyor ya fiyatı güncelle yada 1 ytl ben alıyorum hemen.gerçi amddma benden önce aldı sanırım
  • ilk teklifi verenin önceliği olması lazım biz sıramızı bekleriz. fiyat neden belirtmiyosun arkadasım acık arttırmaylamı gidecek mal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi єянαη -- 20 Ocak 2006 11:59:56 >
  • hala fiyat belirtmedein fiyatı belirtde amddma almıyorsa biz bakalım hemserim
  • forum kurallarına uymadığınız ve arkadaşlarınızın uyarılarını dikkate almadığınız için topic kilitlenmiştir
    hakkınızda gerekli işlem yapılacaktır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.