Şimdi Ara

SATILIK LAPTOP, Asus M51SN Performans Canavarı 500 TL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle alacak kişiye hayırlı olsun. Bilgisayarım 2.5 senedir tık yapmadı. Satma amacım ileri düzey pc ye geçiş yapmam.

Asusun bu serisinde menteşe kısımlarında sorun vardır. Bacanağımda da aynısından var, donanımsal olarak hiç bir sorun yok, ısınma bile yapmıyor canavar. Sağ menteşe biraz sıkıntılı ama devamlı evde bir yerde duracaksa hiç bir sıkıntı yok.

İşletim sistemi Win7, XP den çok daha hızlı çalışmakta. Kendim bilgisayardan anladığım için de çok bakımlıdır laptop. Ofis programları ve çizim programları da mevcut, isteyene oyun da yükleyebilirim hayrına.

Bilgisayarda ghost sistemi mevcut, yani format atmanıza hiç gerek yok, imaj dosyasını okutturarak format atıyorsunuz kısaca. Bilgisayar sağlığı için önemli.

İŞLEMCİ: Core 2 Duo T9300 2.5 Ghz 6 MB 800MHz Penry 45nm

HDD: 250 GB SATA

RAM: 2048 MB DDR-2 667 Mhz Max. 4 GB

EKRAN: 15.4 WXGA, 1280 x 800, Glare Ekran

EKRAN KARTI: NVIDIA GeForce 9500M GS, 512MB VRAM Paylaşımsız, TurboCache: 1280MB, Dx 10.1

Optik Sürücü : DVD Double Layer DVD+RW

Modem : V92 Modem

Ethernet: Gigabit Ethernet LAN + Intel Pro/wireless 4965ABGN (802.11a/b/g/N) Wireless

Port çıkışları:4 x USB 2.0 ports, 1x IEEE 1394 port, 1 x TV Out (S-Video), ExpressCard™/54 slot

İşletim sistemii: Windows 7 Premium TR

Ağırlık: 2.95 kg

Pil Ömrü: Li-Ion 6 cells: 4800mAh, 3S2P, 53.28WHrs (45dk gidiyor)

Bluetooth: Var

Kart Okuyucu: MMC/ SD/ Mini-SD/Memory Stick/ MS Pro/ MS-Duo/MS-Pro-Duo

Web Cam: 1.3M pixel Swivel Camera with LED Lighting

Parmak İzi Okuyucusu: Var

Yüz Tanıma Sistemi: Var

LAPTOP SORUNSUZDUR. RESİMLER ORJİNALDİR. LAPTOP ÇANTASI LAPTOPLA BİRLİKTE VERİLECEKTİR. LAPTOP RESİMLERDE GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE TEMİZ OLUP EKRANDA ÇİZİK YOKTUR. KAPALI GARAJ ARABASI GİBİDİR.

İstanbul içi elden teslim olur.

Fiyat 725 TL.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilucifer85 -- 26 Nisan 2012; 15:03:56 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Aynı bilgisayardan kullandığım için küçük bir uyarı yapma ihtiyacı hissettim

Gerçekten performanslı güzel bir modeldir, aldığım günden bu güne hala piyasadaki yeni modellerle bile performans konusunda yarışır. Ancak model ısınmıyor diye bir şey yok, 9500GS ekran kartı en az 65'C civarında çalışıyor boştayken ki oyunlarda çok daha yüksek sıcaklıklara çıkıyor. Almayı düşünen arkadaşın haberi olsun istedim sadece, ama bu sorun yaratır yaratmaz tartışılır tabi.

Yine de hayırlı satışlar, iyi günler dilerim.
  • oyun oynarken ısınmayan bir alet söylermisin? Demek ki sen laptopun ayarlarını yapamıyorsun. Belki de pc yi şişiriyor olabilirsin.

65 derece çok makul bir sıcaklık. Bundan 4 5 yıl önce 70 80 derecede çalışıyordu makinalar.

Geçen gün arkadaşım SONY VAIO aldı, yaklaşık3000 tl den fazla verdi. Masaüstünde , hiçbirşey yapma öyle bir fan sesi geliyor ki sinirin bozulur sıcaklık da cabası. ben de arkadaşıma "bak bnim laptopa sesi bile çıkmıyor" dedim :) Parası ile rezil oldu. Hadi sıcaklığı geç onun çözümü var. Ama sesin çözümü yok.

HP de kullandım toshiba da dell de. Asus a kimse taş çıkaramaz. Zaten yine asus alacağım. Asus tan şaşmam.

• Yanlış anlamayın amacım karalama yada ürününüzü baltalamak değil ama aynı bilgisayarı kullanıyorum ve nasıl kullanılacağını ve bakım yapılacağını bilecek düzeyde teknik bilgiye sahibim. Bilgisayarı şişirmekten kastınız eğer harddiski doldurmak ise ısınmaya sebebiyet veren bir durum olarak değerlendirilmez, eğer fanların temizlenmesi ise, periyodik bakımlarla onu da yapıyorum ve sistemim her daim temizdir içiniz rahat olabilir. Ve ayrıca bilgisayardan anlayıp bakım yapmak, dış yüzeyini cilalayıp parlatmakdan daha fazlasıdır haberiniz olsun.

Sadece ısınmıyor sözünüzün yanlış olduğunu söylüyordum ki aynı ısınma probleminden dolayı ekran kartı soğuk lehim sorunu yaşanıyor çok ısınan notebookların çoğunda ve aynı dertten ben de birçok kez servise vermek durumunda kaldım. Tabi ki siz bir satıcı olarak hemen üzerime çullanmaya kalktınız ancak ben burada size karşı bir şey söylemiyorum, makinenin de ne kadar iyi olduğunu ama böyle bir dezavantajı olduğunu da bildiriyorum. Ve boştayken 65'C olan sıcaklık yük altında 85-95'C bandında değişiyor. Ve hangi marka model olursa olsun, sıcaklık bir elektronik komponentin en büyük düşmanıdır, siz ne derseniz deyin.

Neyse daha fazla yazmayacağım, zaten siz elinizdeki ürünün ne olduğunu biliyorsunuz, ne sattığınızı niye sattığınızı da. İyi satışlar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: _panzerschreck_

Yanlış anlamayın amacım karalama yada ürününüzü baltalamak değil ama aynı bilgisayarı kullanıyorum ve nasıl kullanılacağını ve bakım yapılacağını bilecek düzeyde teknik bilgiye sahibim. Bilgisayarı şişirmekten kastınız eğer harddiski doldurmak ise ısınmaya sebebiyet veren bir durum olarak değerlendirilmez, eğer fanların temizlenmesi ise, periyodik bakımlarla onu da yapıyorum ve sistemim her daim temizdir içiniz rahat olabilir. Ve ayrıca bilgisayardan anlayıp bakım yapmak, dış yüzeyini cilalayıp parlatmakdan daha fazlasıdır haberiniz olsun.

Sadece ısınmıyor sözünüzün yanlış olduğunu söylüyordum ki aynı ısınma probleminden dolayı ekran kartı soğuk lehim sorunu yaşanıyor çok ısınan notebookların çoğunda ve aynı dertten ben de birçok kez servise vermek durumunda kaldım. Tabi ki siz bir satıcı olarak hemen üzerime çullanmaya kalktınız ancak ben burada size karşı bir şey söylemiyorum, makinenin de ne kadar iyi olduğunu ama böyle bir dezavantajı olduğunu da bildiriyorum. Ve boştayken 65'C olan sıcaklık yük altında 85-95'C bandında değişiyor. Ve hangi marka model olursa olsun, sıcaklık bir elektronik komponentin en büyük düşmanıdır, siz ne derseniz deyin.

Neyse daha fazla yazmayacağım, zaten siz elinizdeki ürünün ne olduğunu biliyorsunuz, ne sattığınızı niye sattığınızı da. İyi satışlar dilerim.

Aşağıdaki linkteki zamanında donanımhaberde en çok okunan masaüstü pc modifiyemdi.

Bilgisayardan gayet iyi anlıyorum. Merak etme.

PC MODİFİYEM

Tartışma yapmayalım sen bildiğinle kal ben bildiğimle kalayım.

Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

• Hayırlı Satışlar.
  • saol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı laptopu 2008 in mayıs ayından beri kullanıyorum, şu ana kadar en ufak bir sorun bile yaşamadım. ne içini açıp temizleme gereği duydum ne ram ilavesi yaptım ne de başka bir müdahalede bulundum..temiz kullanıyorum, haftada 1 siler parlatırım
    bunları niye yazıyorum; aslında bakarsanız bu laptopun değeri bana göre 725 lira değil. çok daha fazlasını verseniz bundan daha sorunsuz makina belki bulamaya bilirsiniz. keza 500 küsür liraya sıfır netbooklar satılıyor hala. her bakımdan arada dağlar kadar fark var..
    sırf bu sorunsuzluğu sebebiyle uzun zamandır evde yatmasına rağmen satmaya kıyamıyorum.
    satmaya karar verirsem de bu fiyattan satacağıma hiç satmam daha iyi diyorum. saygılar..
    iyi satışlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakmel

aynı laptopu 2008 in mayıs ayından beri kullanıyorum, şu ana kadar en ufak bir sorun bile yaşamadım. ne içini açıp temizleme gereği duydum ne ram ilavesi yaptım ne de başka bir müdahalede bulundum..temiz kullanıyorum, haftada 1 siler parlatırım
    bunları niye yazıyorum; aslında bakarsanız bu laptopun değeri bana göre 725 lira değil. çok daha fazlasını verseniz bundan daha sorunsuz makina belki bulamaya bilirsiniz. keza 500 küsür liraya sıfır netbooklar satılıyor hala. her bakımdan arada dağlar kadar fark var..
    sırf bu sorunsuzluğu sebebiyle uzun zamandır evde yatmasına rağmen satmaya kıyamıyorum.
    satmaya karar verirsem de bu fiyattan satacağıma hiç satmam daha iyi diyorum. saygılar..
    iyi satışlar..

valla benim de hiç satasım yok ama işim gereği çok pro bir bilgisayar almam gerek. aynen bnm laptop da bir kere teklemedi. sağlam , bi işte menteşede ufak bir sorunu var. asusun son seri laptoplarının dizaynı hiç hoşuma gitmiyor mesela. bunda dizayn da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilucifer85 -- 18 Kasım 2011; 13:39:38 >

• 500 TL ye düşmüştür.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.