Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK L.A. NOIRE, HALO Anniversary (SATILDI) Satın Al 28 Mart 2012 20:09 1 1 SATILIK L.A. NOIRE, HALO Anniversary (SATILDI) iphone 4s alacağımdan dolayı para biriksin diye satıyorum. HALO COMBAT EVOLVED: ANNIVERSARY : 50 TL (DLC kodu ve 2 günlük Gold üyelik kodu kullanılmamıştır. Daha geçen hafta aldım. Sadece 2 kere oynadım şimdi yatıyo öyle.) L.A. NOIRE: 30 TL (Gayet temiz durumdadır. İçinden herhangi bir kod çıkmamıştır. Complete Edition değil standart versiyondur.) SATILDI Oyunların ikisini birlikte 70TL'ye satarım kargoyu da ben karşılarım. Onun dışında tek tek alımlar için kargo alıcıya ait olur. Referanslı arkadaşlara önce gönderip sonra parayı alabilirim. Ama referansız arkadaşlar için önce ödeme sonra kargo şeklinde olur ancak. İzmir'de elden de verebilirim. Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık Creative Gigaworks G500 Kablolu Kumanda SATILIK Assassin's Creed Revelations PAL Satılık/Takaslık Max Payne 3 XBOX 360 İkinci El Battlefield Bad Company 2 VIP CODE - referans ilanı
pm cevaplandı. bu arada oyunlardan biri rezerve diğer ikisi satıldı. mesajı editledim ama işe yaramadı. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık Creative Gigaworks G500 Kablolu Kumanda SATILIK Assassin's Creed Revelations PAL Satılık/Takaslık Max Payne 3 XBOX 360 İkinci El Battlefield Bad Company 2 VIP CODE - referans ilanı