Şimdi Ara

Satılık Kutusunda Yiynova MVP22U v3 Grafik Tablet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sıfır ve kutusunda teslim Yiynova MVP22U v3 Grafik Tablet satılıktır. Amerika'dan almıştım fakat işler dolayısiyle kullanmak nasip olmadı. Dürüstçe belirtmek istediğim konu ise Türkiye içerisinde garantisinin bulunmamasıdır. Eğer Amerika'ya gönderebilme durumunuz varsa 2 yıllık garantisi elbet tabii bulunmaktadır

    Daha fazla elimde tutmak yerine satmaya karar verdim. Bu seviyedeki grafik tabletin kenarda kullanılmadan durması hoş değil. Bunun yerine daha amatör bir model almaya karar verdim. Ne yazık ki çizimi çok sevmeme ve büyük meblağlar vererek bu tableti almama rağmen aldığımdan beri kullanmak nasip olmadı. Bu konuda sizi temin ederim. Umuyorum ki yeni sahibinin elinde çok güzel çalışmalara imza atacaktır.

     Satılık Kutusunda Yiynova MVP22U v3 Grafik Tablet
     Satılık Kutusunda Yiynova MVP22U v3 Grafik Tablet

    Özellikleri:

    4000LPI
    22 inç 1920x1080 HD çözünürlük
    200PPS
    2048 Pressure Level
    Sağ ve Sol çizim eldiveni
    2 adet özel çizim kalemi ve özel uçları
    1 adet kalemlik
    Adaptörler: 1 MiniDisplay-to-DVI Adapter, 1 HDMI-to-DVI Adapter, 1 VGA-to-DVI Adapter


    Aklınıza takılan herhangi bir soru olursa sormaktan çekinmeyin. Özelden fotoğrafını yahut videosunu çekmemi isteyen ciddi alıcılara geri dönüş yapılacaktır. Kullanılmadığı konusunda sizi temin ederim. Hala kutusunda durmaktadır. Sadece bir kereliğine mahsus içi açılıp bakılmıştır. Bunun dışında içerisindeki araç ve gereçler ambalajlarında durmaktadırlar.

    Lütfen teklif yaparken piyasa şartlarını kargo ve gümrük vergisi ücretlerini göz önünde bulundurun. Sizde kabul edersiniz ki yurtdışından getirilen bu ürünün değeri parekande satış etiketinde yazan fiyata mahsus değildir. Fiyat konusunda ise ciddi alıcıların teklifleri yahut önerileri dikkate alınacaktır. Bunun dışındaki hiçbir teklife dönüt verilmeyecektir. Hassasiyetiniz için teşekkür ediyorum.

    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.