Logitech'in internette yapmış olduğu bir kampanyadan kazandığım 2 adet Webcam'i (LOGITECH C905 HD 720P) satıyorum.Cihazlar sıfır ve kutuludur.İlk siz açacaksınız.Ürün özelliklerini ve sitedeki fiyatlarını incelemek isterseniz linkleri aşağıya atıyorum.İnternet üzerinden yapılan bir yarışmadan 3 tane kazandım (http://www.canavarlarburaya.com/) bir tanesini kendim aldım diğer 2 sinin kutusu aynen duruyor açılmadı.kargodan geldiği gibi üstündeki koruyuda duruyor..içinde tüm evrakları var,taşıma kılıfı ve ayaklığı dahil herşey mevcut,ister pc de ister notebookta kullanabiliyorsunuz. Ben tanesi 65 TL'ye satıyorum.
Arabirim : USB 2.0 Maksimum çözünürlük : HD Video: 1600 x 1200 piksele kadar (720P Geniş Ekran), Fotograf: 8 megapiksele kadar (yazılım destekli) CCD çözünürlük : Gerçek 2 megapiksel sensor (Logitech® RightLight™ 2) Açıklama : Dahili Mikrofon (Logitech® RightSound™) Masaüstü Stand ve Taşıma Çantası Fotograf Çekmek İçin Çekim Düğmesi Logitech Vid Logitech® Video Efekt™ Eğlence Filtreleri Otomatik Fokus Carl Zeiss® Tipi LensSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.