Şimdi Ara

SATILIK KUSURSUZ 1 AYLIK SAMSUNG WAVE KELEPİRRR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cihaz Evkur dan 20 Mart da alınmış. Dolayısı ile garantisi devam ediyor. Sanırım grey garantili. Ama aynı zamanda da EVKUR dan garantili. Sıfır ayarında. En ufak bir iz, leke yok. Silikon kılıf ve ekran koruyucusu ile kullanılmış. Kutu içeriği tam. (Şarj cihazı, kulaklık, usb kablosu, kitapçıkları vs vs.) Silikon kılıfı ve ekran koruyucusu ile gönderilecek. Batarya performansı en iyi büyük ekranlı telefon diyebilirim. Yoğun kullanımda dahi 4-5 gün gidiyor. Faturası kayboldu geldikten sonra, EVKUR genel merkezden istedim. Sadece Perşembeleri arşivi açıp belge çıkarıyorlarmış. Haftaya Perşembe gelecek faturası. O güne kadar alan olursa telefonu gönderirim. Satış söşleşmesini de gönderirim telefonun. Faturasını alınca da ücreti göndericiye (bize) ait olmak üzere gönderirim. Resim koymuyorum dükkandan nasıl sıfır alacaksanız telefon öyledir.

Fiyat: Pazarlıksız ..... lira. Kargosu PTT kargo ile olursa karşılanır, onun haricinde karşılanmaz. Öğrenciye, parası olmayana indirim yapılmaz. İlanlarımı bilen arkadaşlar bilir. Pazarlık yapmam. Bu ilan takasa ve pazarlığa kapalıdır.

Aciliyetten fiyat editlenmiştir. Kesinlikle ama kesinlikle son fiyattır. Cihaz bir komutanıma aittir onun adına satıyorum. 1 lira karım yok fiyatta.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgboy -- 21 Nisan 2011; 23:26:57 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Çok güzel fiyat, alana şimdiden hayırlı olsun gözüm kaldı.

Hocam bu evkurdan alınan cihazlar telpa/başarı/c5 garantili mi? Yoksa paralel ithalat mı? Evkur'da sanırım kredi kartsız sözleşme/senet ile uzun süreli taksit seçeneği sunuyorlar o yüzden merak ettim, hayırlı satışlar.
  • valla alasım geldi ama kısmet :)
    güzel fiyat hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Çok güzel fiyat, alana şimdiden hayırlı olsun gözüm kaldı.

Hocam bu evkurdan alınan cihazlar telpa/başarı/c5 garantili mi? Yoksa paralel ithalat mı? Evkur'da sanırım kredi kartsız sözleşme/senet ile uzun süreli taksit seçeneği sunuyorlar o yüzden merak ettim, hayırlı satışlar.

Telefonuna göre değişiyor. Bu Grey sanırım. (Yani paralel ithalat) Emin değilim ama kutusundan Telpa ile ilgili herhangi birşey çıkmadığı için söylüyorum. Bu arada telefon Bada OS 1.2 ye upgrade edilmiştir. Temmuz-Ağustos gibi de Bada 2.0 ı bekliyoruz inşallah

• Ürün satılmıştır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.