Şimdi Ara

Satılık Kulaklıklar....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sony MDR-EX71SL kulakiçi kulaklık: 65$
    Shure E2C kulakiçi kulaklık: 120$ (satıldı)
    Aiwa HP-CN6 Noise Cancelling Headphones: 65$

----- Detaylı Bilgi -----

Sony MDR-EX71SL kulakiçi kulaklık

Satılık Kulaklıklar....

Daha önce yurtdışından getirttiğim we çok memnun kaldığım bir kulaklıktır. Özel dizaynı sayesinde dışardan ses gelmesini engeller.

quote:

Your digital music player needs headphones that can hang. The MDR-EX71SL are a step up from standard headphones, delivering premium sound with superior bass, all in a super-light in-the-ear design.

Ürün bilgisi için link :http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?ProductSKU=MDREX71SL&Dept=audio&CategoryName=pa_Headphones_FontopiaEarbud

Kendi çektiğim resim:
     Satılık Kulaklıklar....

Sol taraftaki belli olsun diye koyduğum kendi kulaklığımdır , sattığım kulaklık açılmamış kutusunda olan halidir. Kulaklık altın girişli uzatması , silikon kulak aparatları , gümüş rengi kutusu we diğer akseuarları ile kutusunda açılmamış olarak werilecektir. Türkiye’de sıfırını satan we stoğunda bulunduran bir yer bulamadım , istediğim fiyat 65$ dır.

Shure E2C kulakiçi kulaklık

Satılık Kulaklıklar....

Türkiye’de bulunmayan , müzik dinlemeyi özel hobi edinenlere ya da profesyonellere yönelik yüksek kaliteli kulak içi kulaklık. Temel özellikleri dışarıdaki gürültüyü tamamen kesiyor olması we frekans aralığının tamamını werebilmesi.

quote:

Sound Isolating Technology
    The E2c's in ear design works like an earplug to block background noise naturally. This enables you to listen comfortably at lower volumes -- even in loud environments. And unlike bulky headphones utilizing active noise cancellation technology, no artifacts are introduced into your listening experience. Sound isolating earphones are also much smaller and don't require batteries.
    Speaker Type: Dynamic MicroDrivers
    The E2c's speakers are constructed with studio-grade components, producing outstanding audio clarity that allows you to hear your music like never before. (See technical specs)
    Personal Fit Kit
    Because every ear is different, E2c Earphones come with three pairs (small, medium, large) of disposable Foam Sleeves, and three pairs (small, medium, large) of Flex Sleeves to ensure the ideal personalized fit.

Shure’un dış sesi engellemesini örnekleyen bir flash demo için :http://www.shure.com/soundlab/VirtualSoundLab.html

Detaylı bilgi için link :http://www.shurestore.com/earphones/eseries_e2c.html

Kulaklık sıfırdır , yurtdışından alınmadır , taşıyıcı kutusu we tüm aksesuarları tamamdır. Türkiye’de sıfırı yok bildiğim kadarı ile , ben 120$ istiyorum.

Aiwa HP-CN6 Noise Cancelling Headphones

Satılık Kulaklıklar....

Bundan kısa bir süre önce ekol bir müzik firmasının geliştirdiği özel bir teknoloji ile yapılmış bir kulaklık. Kısaca anlatmak gerekirse cihaz dışarıdan gelen sesleri farkediyor , içerisindeki özel bir sistemle bu seslerin tam tersini geri yolluyor we bunları sönümlüyor. (Gerçekten inanılmaz bir teknoloji) Onun dışında katlanabilir olması , girişlerinin altın olması , bilimum dönüştürücülere sahip olması gibi ekstra özelliklere sahip.

Detaylı bilgi için link :http://www.us.aiwa.com/default.asp?page=products&action=viewProduct&prod=17

Kendi çektiğim resimler :
     Satılık Kulaklıklar....

Satılık Kulaklıklar....

Türkiye’de satıldığını sanmadığım bir ürün , açıkçası araştırmadım. Ben 65$ istiyorum.

Satışla ilgili bilgiler

Tüm satılıklarım (Iriver H10 20GB , Sony NW-HD5 20 GB , Iriver PMP-120 20 GB , Sony MDR-EX71SL , Shure E2C , Aiwa HP-CN6 , DDR2 400 MHZ 256 MB Notebook Ram , Canon 16 MB MMC , Panasonic 16 MB SD , 110-220 Converter , RadioShack 60x-100x , Dell Inspiron 6000 için 6 cell pill , Kensington Saddlebag Pro Notebook Çantası , Kingston 333 MHZ ram , Notebook Mouse’ları , Kitaplar) için link :http://forum.donanimhaber.com/m_4714405/mpage_1/key_//tm.htm#4714405

Ankara’dayım , bana buradan , kişisel mesaj ile ya da (tercihim) mail yolu ile ulaşabilirsiniz. (Kişisel mesajlar ulaşmayabiliyor ya da kota yüzünden silinebiliyor) Mail adresim hakan@darkhardware.com . Satın almak istediğiniz bir şeyi elden deneyerek teslim alabilirsiniz ya da kargo ile yollayabilirim.

Özellikle birden fazla ürün alındığında we makul ölçülerde olmak üzere pazarlık yapabilirim. Eğer Türkiye sıfır satış fiyatı ile bir link werir we werdiğim fiyatın yüksek olduğunu gösterebilirseniz satış fiyatımı düşürebilirim ya da ürünü satmaktan wazgeçebilirim.

Not : Sen 100 istiyorsun , ürünün başka bir ülkedeki satış fiyatı 50 dir ben 30 weririm şeklindeki “ölücü tabir edilen” mesajları atmazsanız sewinirim , isteyen istediği ülkeden almakta serbesttir ama mesajımı kirletmenin kimseye faydası olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.