Şimdi Ara

SATILIK KOMPLE TERTEMİZ SAĞLAM OYUN-OFİS BİLGİSAYARI 800TL ANKARA/ESKİŞEHİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mezun olduğum için bilgisayarımı satıyorum, intel iş bilgisayarı toplayacağım, pek oyun oynamadım ama oyun performansının iyi olduğunu tahmin edebilirsiniz.

-gigabyte ma790xt ud4p mainboard  SATILIK KOMPLE TERTEMİZ SAĞLAM OYUN-OFİS BİLGİSAYARI 800TL ANKARA/ESKİŞEHİR

-amd phenom ii x3 720 black edition (4. çarpan açık değil ne yazık ki, son sene proje dönemlerimde hardcore overclock yaptım(3.5 ghz). genelde normal ayarlarında kullandım(2.8-3.0 ghz)

-dual 2 x 4 gb 1600 mhz corsair vengeance + 2 gb kingston 1333 mhz toplam 10 gb ram.  SATILIK KOMPLE TERTEMİZ SAĞLAM OYUN-OFİS BİLGİSAYARI 800TL ANKARA/ESKİŞEHİR

-sapphire hd 4890 1gb 256 bit gddr 5 vapor-x gpu (o/c yapılmadı) döneminin tartışmasız en iyi gpu larından birisidir. gtx460, gtx465 ayarında sağlam bir karttır, güncel oyunları ultra-high ayarlarda olmasa da takılmadan oynayabilirsiniz battlefield 3 performansına buradan bakabilirsiniz  SATILIK KOMPLE TERTEMİZ SAĞLAM OYUN-OFİS BİLGİSAYARI 800TL ANKARA/ESKİŞEHİR

-zalman cnps9900 led soğutucu fan. (geçen sene yurtdışından aldım, noctua nh-d14 muadilidir. isıl değerleri muazzam bir soğutucudur, su soğutmaya geçecek olmasam kesinlikle bırakmam.)  SATILIK KOMPLE TERTEMİZ SAĞLAM OYUN-OFİS BİLGİSAYARI 800TL ANKARA/ESKİŞEHİR

-750 watt xilence gamer psu. 80+ bronz sertifikalı. tak çıkar kabloludur.  SATILIK KOMPLE TERTEMİZ SAĞLAM OYUN-OFİS BİLGİSAYARI 800TL ANKARA/ESKİŞEHİR

-500 gb seagate 32 mb 7200 rpm hdd.

-wireless kartı, 1 adet dwd writer 1 adet dwd rom var.

-19" benq fp92w monitör. ölü piksel yoktur, kare ekran.  SATILIK KOMPLE TERTEMİZ SAĞLAM OYUN-OFİS BİLGİSAYARI 800TL ANKARA/ESKİŞEHİR

-logitech x550 5+1 ses sistemi.  SATILIK KOMPLE TERTEMİZ SAĞLAM OYUN-OFİS BİLGİSAYARI 800TL ANKARA/ESKİŞEHİR

kasası sade siyah atx kasa modeli feel meshcool. bilgisayarın içi temizdi, özenle kullandım düzenli temizlerdim fakat fotoğraf koyamıyorum yurtdışındayım, haftaya türkiye'ye döndüğümde eklerim fotoğraflarını. yandaki büyük fan ve ön taraftataki ızgaralardan 1 2 tanesi yoktur bulabilirsem eklerim onları da.  SATILIK KOMPLE TERTEMİZ SAĞLAM OYUN-OFİS BİLGİSAYARI 800TL ANKARA/ESKİŞEHİR

komple kasa: 850tl
    monitör ve ses sistemiyle: 1050tl
    SANALPAZAR ÜZERİNDEN SATIŞ MÜMKÜNDÜR.

fiyat konusunda anlaşırız. saygı çerçevesinde her türlü yorum yapılabilir.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allstarspectre -- 14 Ekim 2012; 3:23:10 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hayırlı satışlar.
    çok güzel donanımlar satıyorsunuz.

ses sistemi durumu nedir?
    herhangi bir ses kaybı varmı ortanın üzeri seslerde?
  • teşekkür ederim.

valla hocam sağ arka ya da sol arkada bir cızırtı geliyor ama kulağı dayayınca hissediliyor. gerisi sıkıntısız. zaten logitech in en f/p ürünü bence.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam yurt dışından dönebildiniz mi?
    halen düşünüyorum ses sistemini almayı pm den bana dönüş yaparsanız sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.