Şimdi Ara

SATILIK KOMPLE OYUN SİSTEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Parçaların 18 - 20 ay civarı garantileri mevcuttur. Hoparlör ve hdd garantisizdir. Üste para alacağım notebooklarla takas olur.
    Alan kişi uzun süre rahatça kullanabilecektir.

SAYGILARIMLA...
    0539 500 86 06

ÖZELLİKLER
    -İŞLEMCİ: AMD PHENOM II BLACK EDİTİON 955 3,2 GHZ [VOLTAJSIZ 4.1 GHZ STABİL (VOLTAJ VERİLMEDİ)] KUTULU
    -ANAKART: MSI 970A-G45 SATA3 DDR3 2133 O.C EDİTİON [OC YAPILMADI] KUTULU
    -RAM: CORSAİR VENGENCE 8 GB 1600 MHZ 4x2 DUAL RAM [OC YAPILMADI] KUTULU
    -HDD: 320 GB SAMSUNG 7200 PRM SATA2 [BAD SECTOR YOK] KUTU KAYIP
    -EKRAN KARTI: VTX HD4850 1GB DDR5 [DEFAULT: 625 GHZ GPU - 900 MHZ MEMORY - OC İLE KULANIYORUM 700 GHZ GPU - 1000 MHZ MEMORY ALTINDA EZİLDİĞİ HİÇBİR OYUN HALA YOK HD6850 İLE AŞAĞI YUKARI AYNI PERFORMANS VERİYOR] KUTU VAR
    -DVD YAZICI: SAMSUNG [1 KERE FORMAT ATMAK İÇİN KULLANILDI :) ] KUTULU
    -EKRAN: AOC LED 23'' FULL HD 1920X1080P [CAM GİBİ GÖRÜNTÜ KUTUSUNA KONUP GÖNDERİLERCEK] KUTULU
    -CPU COOLER: XIGMATEK BALDER & 12 CM XIGMATEK LED FAN [BUZ GİBİ MALZEMEDEN YAPILMIŞ TEMMUZUN ORTASINDA CPU 30 İLE 40 C'DE] KUTULU
    -KASA: COOLER MASTER HAF 912 PLUS [ANLATMAYA GEREK YOK :) ] KUTULU
    -KASA FANLARI:
    22 CM COOLER MASTER LED FAN - 22 CM XIGMATEK LED FAN - 12 CM COOLER MASTER FAN - 12 CM XIGMATEK FAN [PİYASANIN EN İYİLERİNDEN] KUTULU
    -PSU: COOLER MASTER GX 750 WATT +80 PLUS BRONZ [SLI-CF YAPMAYA MÜSAİT EN BABA SİSTEMİN ALTINDAN KALKACAK KAPASİTEDE] KASAYA BAĞLI
    -KLAVYE & MOUSE: EVEREST KABLOSUZ MULTİ MEDİA [KLAVYE SLİM BİLEKLERİ YORMAYAN MODEL] KUTULU
    -HOPARLÖR: LOGİTECH 2+1 [EMEKTAR AMA HALA PERFORMANSINDAN BİR EKSİLME YOK] KUTU YIRTILDI İSTENİRSE KUTU BANTLANIP TOPARLANIP GÖNDERİLİR
    -WEBCAM: A4 TECH 5MP WEBCAM KUTULU

1599 LİRA (NAKİT SATIŞ İÇİN)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhizm -- 12 Ağustos 2012; 12:50:55 >

• fiyat ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ledel_iktiza

fiyat ?

Fiyat yazıyor hocam.
  • Parca satisi varmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ymericli

Parca satisi varmi.

Malesef yok hocam.
  • Fiyat iyi hayırlı satışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evivva

Fiyat iyi hayırlı satışlar

Teşekkür ederim hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl bir notebook ile takas düşünürsünüz ? Ve takas yapacağımdan değil sadece merak ettim. ? Mesela bende bu var . Bunun üstüne kaç tl istersiniz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Nasıl bir notebook ile takas düşünürsünüz ? Ve takas yapacağımdan değil sadece merak ettim. ? Mesela bende bu var . Bunun üstüne kaç tl istersiniz ?

Cevaplayayım hocam.
    Notebook'un ikinci el fiyatı nedir? Makinanın üstünden kaç kişi geçmiştir? Siz kaça satıyorsunuz bunlar kriterdir. Malı çok değerli takas ederken tavan fiyat çeken insanlardan değilim. Satış fiyatımda takas fiyatımda aynıdır. Misal olarak örnek vereyim 2. nesil i7 işlemcili, full hd, geniş ekran bir notebook fiyat olarak ne eder? 1.750 lira edenler ile bunlarla başabaş olur. Aynı özelliklerde casper ile toshiba fiyatları farklı olur. Diğer bir örnek i3 işlemcili ikinci elleri 750 liradan satılan ürünler var. Bunların üstü 1000 lira olur. Takas bu şekilde olacaktır hocam. Birçok kriter var fiyat belirlemede. Merakınızı giderdimse ne mutlu bana

''Bunun üstüne kaç tl istersiniz'' derken neyi kastettiğinizi anlamadım genel bi açıklama yaptım.

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhizm -- 10 Temmuz 2012; 11:58:02 >

• Bende Toshiba i5 li bilgisayar var 4 GB RAM li. Link çıkmamış orada Teknosa'da 1699 TL idi ve hocan Casper i niye kimse beğenmiyor ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bende Toshiba i5 li bilgisayar var 4 GB RAM li. Link çıkmamış orada Teknosa'da 1699 TL idi ve hocan Casper i niye kimse beğenmiyor ?

Bu seçim meselesi hocam. 1600 liraya toshiba alırsın 1 yıl sonra 900'e satarsın, casper alırsın 750'ye satamazsın. Ben alıcı satıcı değilim kullanıcıyım benim seçimim de meesela örnek vereyim benim Acer'den ağzım yandı. 5739g modeli vardı. Fan temizliği için anakart dahil olmak üzere tüm parçaları sökmem gerekiyordu. Şimdi ederi 500 lira olan aceri 300 liraya verseler almam. Çünkü sırf bu yüzden makinayı sattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhizm -- 24 Temmuz 2012; 11:13:41 >
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolpaciino

pm

Pm'n gelmedi. Satışa ve takasa devam.
  • özel mesaj gönderdim
  • PM
  • Pm'ler cevaplandı. Satışa devam.
  • SİSTEM BİR ARKADAŞA REVİZE EDİLDİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhizm -- 2 Ağustos 2012; 22:23:43 >
  • Revize iptal oldu satışa devam.
  • satışa devam arkadaşlar
  • hayırlı satışlar hocam fiyat güzel görünüyor alıcısı çıkar inş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.