Şimdi Ara

Satılık Komple Kaliteli Sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ------------------------------

Abit AW9D (Garantisi yok. Spot almıştım. 1 Yıllık. Cift ekran kartını destekliyor. 4 Ram slotu bulunmakta)

İşlemci
    ----------------------------

Intel Core2Duo E8200 (Garantisi ve kutusu yok. Günlük 3.00 GHZ'de kullanıldı)

Ram
    ---------------------------
    2*2 Patriot DDR 2 1066 MHZ Ram. ( Tam modelini bilmiyorum. Yeşil renkli birşey. Amerika'dan gelme)

Ekran Kartı
    -------------------------

Geforce Palit GTX 260 896 MB 448 Bit DDR 3 (Forumdan almıştım. Kutusu var, garantisi yok. Güzel sorunsuz bir karttır.)

HDD
    1 TB Western Digital Caviar Black Sata 2.0 32 MB Cache 7200 RPM (Aslında 9 aylık felan ama faturasını bir türlü bulamadım. Aramaktayım)

Kasa
    CoolerMaster Marka siyah bir kasa. Tam modelini bulamadım. Ama büyük bir kasa. Hemen hemen bütün ekran kartları rahatlıkla sığmakta. En azından GTX 260 olduğuna göre

Güc Kaynagı
    ------------------------
    CoolerMaster 460 Watt RS-460 Güc Kaynagı ( Şu ana kadar beni yarı yolda bırakmadı. Gayet sessiz bir PSU)

DVD-RW
    -----------------------
    LG DVD-RW

Monitör
    Acer 22' X223W (Kutulu ama garantisi bitmiştir)

Hepsine 900 TL istiyorum. Takas sadece oyunları acabilecek bir laptop ile. Pazarlık yoktur. Bilgisayarı evimde görüp deneyerek alabilirsiniz. Tek tek satıs asla yoktur.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeaCulpa_27 -- 29 Kasım 2010; 22:04:01 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.