Şimdi Ara

SATILIK => KODAK EASYSHARE Z990 ( MÜKEMMEL FİYATA !! ) !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar elimde Kodak Easyshare Z990 bulunmaktadır . Vatanbilgisayardan alınma daha birkaç aylıktır fakat en fazla 200-300 fotoğraf çekilmiştir (:

Satma sebebim Haziran sonunda yurtdışından Canon 60D gelecek olmasıdır .

Kutu içeriği fulldür , faturası vardır , kutusu vardır . Yanında ayriyetten çanta ve hafıza kartı alınmıştır onlar da verilecektir . Su geçirmez kılıflı çantadır 50-60tl civarıdır fiyatı , kart ise TRANSCEND 8 GB dır 20-30TL de o olsa toplamda makine size 600 - 650 TL ' e gelecek . Fakat burada çok çok az kullanılmış sadece abuk subuk (: 200-300 foto çekilmiş makine varken 0 alma gereği duymayın .

Makineyi hiç düşünmeyin 0 dan farkı yok (: Çantası olsun kartı olsun sıkıntısız . Makine süper çekim yapıyor hele ki zoom olayı mükemmel (:

İstediğim fiyat 465 TL dir . Sanalpazar sitesinden satış yapılabilir komisyon vsvs ücretler alıcıya ait olarak . Fotoğraf isteyen olursa çeker atarım ancak sıfırından farkı yok (:

Makine ile çekilen birkaç fotoğrafı koyuyorum ;

Bunlar da makinenin kendi resmi ;

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cikitare -- 8 Haziran 2012; 11:39:56 >

• hocam makinayla çektiğiniz 1-2 foto atma imkanınız varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByMuRaT25

hocam makinayla çektiğiniz 1-2 foto atma imkanınız varmı

Tabi ki hocam hemen yüklüyorum (:
  • arkadaşlar makine çok kullanışlı ve zoom olayı zaten bi başka aslında ben alıcaktım fakat param çıkmadı eğer almayı düşünen varsa öneririm
  • quote:

arkadaşlar makine çok kullanışlı ve zoom olayı zaten bi başka aslında ben alıcaktım fakat param çıkmadı eğer almayı düşünen varsa öneririm

Hocam makine süper Zoom a bayılıyorum görüntü de o kadar bozulmuyo bozuluyo çok falan diyenler de yanılıyor (:

Hocam düşünüyorsanız taksitli satış açabilirim sanalpazar üzerinden .

Fiyatı aşağı indirmeyi düşünmüyorum son fiyatım bu (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: cikitare

quote:

arkadaşlar makine çok kullanışlı ve zoom olayı zaten bi başka aslında ben alıcaktım fakat param çıkmadı eğer almayı düşünen varsa öneririm

Hocam makine süper Zoom a bayılıyorum görüntü de o kadar bozulmuyo bozuluyo çok falan diyenler de yanılıyor (:

Hocam düşünüyorsanız taksitli satış açabilirim sanalpazar üzerinden .

Fiyatı aşağı indirmeyi düşünmüyorum son fiyatım bu (:

kredi kartı kullanmıyorum hocam 300 lira nakit var eğer takas düşünürsen Black berry curve 8520 var 5800 xm var düşünmüyosan 1 ay içerisinde parayı denkleştiririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba,
    almayı düşünenler için burada 545 TL

http://www.markapon.com/firsat/kodak-easyshare-foto-makinesi/6635

saygılarımla,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok güzel makine bende kullandım. Özellikle HDR çekim ve CMOS sensör fark yaratıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisk2

merhaba,
    almayı düşünenler için burada 545 TL

http://www.markapon.com/firsat/kodak-easyshare-foto-makinesi/6635

saygılarımla,

Çanta ve hafıza kartı + kargoyu da düşünelim .

Gereksiz yorum yapmayalım kim ne yapmak isterse yapar

İyi günler herkese .

• Makine süper . 1 Saat video çekmişliğim var ve yaklaşık 500 poz resim çektim 3-4 saat içinde bana mısın demedi flaşı olsun lensi olsun taş gibi yağmur yağarken bile kullandım :) Video yakınlaştırması süper bu arada bozulma olayı yakınlaştırma esnasında azda olsa hissediliyor ama sonrasında cam gibi çekime devam.bas çek fotoları bile baskı kalitesinde.
  • Merhaba...
    Z990 ve Nikon L310 arasında kaldım. Şans eseri Z990 araştırırken de bu siteye geldim. Önceki mesajlarından da makinayı sattığını görüp üye oldum. Makinayı alma tarihin nedir? Garantisi devam ediyor mu? Ayrıca herhangi bir siteye vermediysen ben bunu nasıl alacağım (mümkünse taksitli olsun).

Bir de makinanın asıl resimlerini görmediğim için aklımda bir tereddüt var. Bunu giderirsen ve pazarlık payın da varsa gerçekten alıcıyım :) (pazarlığı da sanalpazar'da sıfırının birisi tarafından 550'ye verilmesi dolayısıyla teklif ediyorum)
    http://www.sanalpazar.com/Sifir-Kodak-Z990-Full-Hd-30x-Optic-Zoom__isp3623337

• quote:

Orijinalden alıntı: rothen48

Merhaba...
    Z990 ve Nikon L310 arasında kaldım. Şans eseri Z990 araştırırken de bu siteye geldim. Önceki mesajlarından da makinayı sattığını görüp üye oldum. Makinayı alma tarihin nedir? Garantisi devam ediyor mu? Ayrıca herhangi bir siteye vermediysen ben bunu nasıl alacağım (mümkünse taksitli olsun).

Bir de makinanın asıl resimlerini görmediğim için aklımda bir tereddüt var. Bunu giderirsen ve pazarlık payın da varsa gerçekten alıcıyım :) (pazarlığı da sanalpazar'da sıfırının birisi tarafından 550'ye verilmesi dolayısıyla teklif ediyorum)
    http://www.sanalpazar.com/Sifir-Kodak-Z990-Full-Hd-30x-Optic-Zoom__isp3623337

Hocam bende düşünüyordum nikon falan ama sonra araştırdım sordum soruşturdum bu fiyata en iyi makine Z990 olarak sonuç çıktı ve aldım .

Makina satılmadı makina duruyor . Makinayı Şubat-Mart gibi aldım diye hatırlıyorum , evet garantisi tabi devam ediyor 2 yıl Vatanbilgisayar .

Sanalpazar sitesi üzerinden satış açabilirim %5komisyon size ait olarak .

Şimdi hocam pazarlık olarak şunu söyleyeyim aldığım çantayı 70 tl ye aldım 30tl civarına da 8gb hafıza kartını 2si 100tl ediyor zaten , hadi 2.el fiyatlarını yapsak en az 70 eder .

Ayrıca o ilandaki makina garanti var mı yok mu belli değil , benim makinam Vatanbilgisayar Türkiye garantili (:

Makina + 70 TL olarak düşünelim . Makinayı kutusuna falan koydum kargoya hazır şekilde eğer ciddi iseniz çıkartır çekerim fotoğraf makinasını .

Bu arada 3-4gün içinde memlekete döneceğim satıldı satıldı aksi taktirde 1-2hafta ilan olmayacak int. yok memlekette nakil falan olayları var (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cikitare -- 7 Haziran 2012; 1:18:24 >

• 470+%5 komisyon ve kargo bedeliyle 500 liraya geliyor ama :) işte üzgünüm ki çantaya da hafıza kartına da ihtiyacım yok, eğer olsaydı cazip gelebilirdi. Ama şu konuda haklısın, ne olduğu belirsiz ve fazla kullanılmış cihazları almaktansa bu daha iyi. Çünkü geçen mesajında mart ayında 'ben aldım memnun kaldım satmayı düşünüyorum' yazını gördüm çok fazla olmadı daha.

(ayrıca şu anda teknosa'da ve elektro'da 599 TL, 12 ay taksitle bana aylık 49'a geliyor. senin makina sanalpazarda 8 ay taksitle 62'ye gelecek) e kart yüklü olunca 3'ün 5'in, taksit sayısının da hesabı yapılıyor haliyle, 3 kuruşa çalışan insanlarız :))

Neyse biraz düşüneyim ben, yazarım sen memlekete gitmeden;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rothen48

470+%5 komisyon ve kargo bedeliyle 500 liraya geliyor ama :) işte üzgünüm ki çantaya da hafıza kartına da ihtiyacım yok, eğer olsaydı cazip gelebilirdi. Ama şu konuda haklısın, ne olduğu belirsiz ve fazla kullanılmış cihazları almaktansa bu daha iyi. Çünkü geçen mesajında mart ayında 'ben aldım memnun kaldım satmayı düşünüyorum' yazını gördüm çok fazla olmadı daha.

(ayrıca şu anda teknosa'da ve elektro'da 599 TL, 12 ay taksitle bana aylık 49'a geliyor. senin makina sanalpazarda 8 ay taksitle 62'ye gelecek) e kart yüklü olunca 3'ün 5'in, taksit sayısının da hesabı yapılıyor haliyle, 3 kuruşa çalışan insanlarız :))

Neyse biraz düşüneyim ben, yazarım sen memlekete gitmeden;)

Özel mesaj attım hocam size .

• İyi niyetin için çok teşekkür ederim. Fakat bugün Nikon L310 aldım teknosa'dan, mesajını da şimdi gördüm. Fakat alacak arkadaşlarım olursa sana yönlendiririm. Sağlık olsun :))
  • Merhabalar.Almayı düşünüyorum özelden numaramı bıraktım geri dönüş yaparsanız görüşürüz.Telefondan daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunko_06

Merhabalar.Almayı düşünüyorum özelden numaramı bıraktım geri dönüş yaparsanız görüşürüz.Telefondan daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

Merhabalar , nete ancak girebildim yalnız makine forum dışına satıldı malesef :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.