Şimdi Ara

Satılık Kırılabilir PS3 Slim 320gb .. !! SATIŞTAN ÇEKİLMİŞTİR..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Elimde çok fazla kullanmadığım bir adet ps3 slim 120gb bulunmakta.. Ben içindeki diski 320gb wd blue ile değiştirmiştim..

3.55 versiyondu kendim yazılımla cfw atıp bir süre fwli kullandım sonra tekrar orjinal sürüme geçtim.. cech 2004a model cihaz..

Yanında tertemiz orjinal ds3+ üzerinde silikon mevcut.. Ayrıca bir adette gt5 oyun var..

Fiyat 600tl..

Kutusu kitapcıkları falan durmakta cihazın.. Resim atarım bir arada sıfırdan pek farkı yok zaten (:
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi {PeGaSuS} -- 8 Mayıs 2014; 23:44:26 >

AlışverişYaptıklarım :BeyazBüyü,Speed-Step,fenomenhaa,Baykaya,cafesnet,kesker,java,arbiter,pSyCo,x-gen,vitro,lazo,Khalkedon,twwrx,highend,Danielmarcos,Biruzec,$idikli,halvet,ajmet,imaginary,Spica,baha,Meneme2002,niyatovic
    o2lisu,Kehribar,apache,Erdemliol,serdar1soz,aeneis,desparatto,nezarruzi,toonjai,magiK,ONIONBUD,tansel,teknikel,truth,s!nan,brtana,trqx,unformat,gökhan_53,ryan cohen,demircibu,Cry Of Cyrus.vitaly_cl,DARTHNAZİ,sierra,cuh65,goblin,kortin,toshieee,eci_i,zee,candostum,expro,driver555,omersener,tuncayantar,zatoci,selweLs,mazhar,Supremum,palet,TцGy ,s@n@ne,eskobar35,saydam,kyorhan,habecan,efece,Alperileri,Timeguard,halitk,sarpuli,wwwengin,pLayer,z.x.c,sentanno,nesferato,skinny,mece,DarthVaderRSi,asefik,süsse,SayGili ,meroboy,imuratk,byRamo Nickini unuttuğum onlarca kişi (:
  • Cihaz satıştan çekilmiştir şimdilik..
    AlışverişYaptıklarım :BeyazBüyü,Speed-Step,fenomenhaa,Baykaya,cafesnet,kesker,java,arbiter,pSyCo,x-gen,vitro,lazo,Khalkedon,twwrx,highend,Danielmarcos,Biruzec,$idikli,halvet,ajmet,imaginary,Spica,baha,Meneme2002,niyatovic
    o2lisu,Kehribar,apache,Erdemliol,serdar1soz,aeneis,desparatto,nezarruzi,toonjai,magiK,ONIONBUD,tansel,teknikel,truth,s!nan,brtana,trqx,unformat,gökhan_53,ryan cohen,demircibu,Cry Of Cyrus.vitaly_cl,DARTHNAZİ,sierra,cuh65,goblin,kortin,toshieee,eci_i,zee,candostum,expro,driver555,omersener,tuncayantar,zatoci,selweLs,mazhar,Supremum,palet,TцGy ,s@n@ne,eskobar35,saydam,kyorhan,habecan,efece,Alperileri,Timeguard,halitk,sarpuli,wwwengin,pLayer,z.x.c,sentanno,nesferato,skinny,mece,DarthVaderRSi,asefik,süsse,SayGili ,meroboy,imuratk,byRamo Nickini unuttuğum onlarca kişi (:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Ps3 Slim 160 gb temiz.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.