Şimdi Ara

SATILIK>>>>> KINDLE TOUCH Wi-Fi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Herkese merhaba. Birkaç ay önce bende "KalisXax" isimli üyeden almıştım. Sıfırdan farksızdı, hala öyle. Satma nedenim doktora derslerim nedeniyle cihazı kullanacak vakit bulamıyorum. Cihaz ile ilgili yorumlar ve özellikleri ile ilgili aşağıya linkler ekledim. Oradan inceleyebilirsiniz. Cihazın resmini "KalisXax"ın ilanından görebilirsiniz. Aynısı olduğu için resim çekmeye gerek yok. belki bulabileceğiniz en temiz 2.el kindle durumunda olabilir. Ekranında tek bir çizik yok, aynı şey arka kasası içinde geçerli. Kindle Touch 4GB, kılıfı ve deri kılıfı birlikte gönderilecektir. İsteyen olursa "KalisXax" arkadaşım benim için bir kitap cdsi hazırlamıştı onu da yollarım size. İngilizce olarak kitapları okuyabilmesi ve MP3 çalabilmesi bir sonraki model olan Paperwhite'dan üstünlükleridir.

Fiyat: 150 TL (adana ve ankara içi elden teslim yapılır. Kargo alacak arkadaşa aittir.)

Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

"KalisXax" ilanı
    http://forum.donanimhaber.com/m_76338508/f_//tm.htm

"Charpan" arkadaşımın cihazı satın almadan önce yaptığım yazışmalar. kendisine ayrıntılı cevapları için tekrar teşekkür ederim. başkası daha önce davrandığı için ondan almak nasip olmamıştı
    Kindle, e-kitap kavraminin atasi ve bence en basarililarindan biri. Bu modelde (Touch) aydinlatma yok, bundan bir sonra cikan Paperlight modelinde aydinlatma var. Lakin Paperlight'ta da dahili bellek yari yariya az (Touch 4GB, Paperlight 2GB ve Touch modelindeki gibi sesli kitap/mp3 calma, ingilizce metini sesli okuma özelliği yok. Touch'a sevdiginiz muzikleri atip arka planda dinlerken kitap okuma imkaniniz var. Paperlight'in pili, ekran isigi ne kadar kıssaniz da tamamen kapatilamadigi icin biraz daha cabuk bitiyor.

WiFi bağlantı var, wifi üstünden kitap indirebiliyorsunuz, amazon'a uye olursaniz aninda kitap satin hatta emanet alabiliyorsunuz, yavas ve siyah beyaz da olsa internete girebiliyorsunuz. Bendeki cihazda 3G yok.

Sarji cok cok uzun gidiyor. Wifi kullanmazsaniz, ortalama kullanimla 6-7 haftada bir sarj etmeniz yeterli. Pil omru, arka aydinlatma olmadigi icin ve ekran teknolojisi farkli oldugu icin tabletlerle kiyaslanamayacak kadar uzun. Sarj girisi micro usb.

Kindle'lar epub formatini desteklemiyor ama ücretsiz programlarla her formati Kindle'a uyumlu baska bir formata (ornegin mobi'ye) çevirebilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbrldnsthere -- 1 Aralık 2013; 14:24:20 >

• Alışveriş yapamadık ama bu vesileyle tanışmış olduk hocam. İyi satışlar diliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • charpan kullanıcısına yanıt
    aynen :) sağolasın hocam. görüşmek üzere.
  • ürün satılmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Creative X-Fi Titanium
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.