Şimdi Ara

[SATILDI] Satılık Kelepir Sistem// R5 3600+B450 A Pro Max+GTX 1080+750W+32GB RAM+1TB HDD+500GB SSD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
3
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Satılık Kelepir Sistem// R5 3600+B450 A Pro Max+GTX 1080+750W+32GB RAM+1TB HDD+500GB SSD

Lafı dolandırmaya gerek yok, dürüst satıcıyım bu yüzden açıklıkla söylüyorum; Kasanın kabloması ve iç dizaynı kötü durumda. Bunun dışında bakımsız ve tozlu. Fakat çalışır yönden hiçbir sıkıntısı yok. İşlemci stok fanlı olduğu için undervolt kullanıyorum. Bunun haricinde ekran kartı Manli marka ve founders edition. Çok sıcak yani termal throttle yapacak kadar sıcak çalışmıyor fakat çift fanlı diğer modellere nazaran daha sıcak. Yine de performansta kayıp yok. Alacak kişi parçaları ister tek tek satar, isterse ufak bir temizlik ve yeniden demontaj-montaj kısmından sonra sıfır sistem gibi kullanır. Fırsatım olunca fotoğraflar ekleyeceğim.

Uzun lafın kısası tüm bu yazdıklarımı göz önünde bulundurarak adil ve eşdeğer bir sisteme nazaran daha düşük fiyat koyuyorum.

Kasa Dark markasının Subzero modeli olup, yıllar önce sinerji'den alınmıştır. İçinde 750w High Power güç kaynağı mevcuttur. Aşağıdaki linkteki ürünün tamamen aynısıdır inceleyebilirsiniz.

Kasa ve Güç Kaynağı: https://www.hepsiburada.com/dark-sub-zero-80-750w-ssd-ready-atx-siyah-oyuncu-kasasi-dkchsubzero750-pm-bd304187

Herhangi bir kutu-fatura-garanti seçeneği mevcut değil.

İşlemci: Ryzen 5 3600. Itopya'dan alınma, e-faturası ve kutusu mevcut.

Anakart: B450 A Pro Max. Itopya'dan alınma, e-faturası ve kutusu mevcut.

Ekran Kartı: Manli GTX 1080 referans soğutmalı model. Kutusu mevcut.

Ram: Gammix D30 ddr4 3200mhz 4x8 gb Ram.

SSD: Crucial bx 500

HDD: Seagate Barracuda 1TB 7200 RPM 64 MB Cache

İstanbul-Kadıköy yüzyüze satış yapabilirim, onun dışında ilk ödeme sonra kargo şeklinde alıcı ödemeli kargolayabilirim. Sormak istediklerinizi özel mesaj ile sorabilirsiniz. Herkese iyi satışlar.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 8000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.