Şimdi Ara

|SATILIK| KASA VE LCD MONİTÖR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adıyaman
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ***Kasa temiz donanımlar stabil sorunsuz çalışmakta kronik bir arızası veya kırık döküğü bulunmamakta.İşletim sistemi kurulu, alacak olan arkadaş sadece fişe takıp keyfine bakacak.Monitörün faturası var yalnız garantisi bitti.Ölü piksel kesinlikle yok.Çiziği kırığı yok.
    **Aklınıza takılan, sormak istediğiniz sorunuz olursa mesaimin bitiminden sonra (18:30 PM) cepten ulaşabilirsiniz.
    **Ödeme ise önce havale sonra kargo şeklinde olacaktır.Havalenin yapılmasının ardından bir gün sonra kargoya verilecektir.Kargo alıcıya ait.

[

ANAKART: GIGABYTE GA945GCM-S2L
    İŞLEMCİ: DUAL CORE E2150 +Stok Fan
    RAM: 1 GB 667 Mhz DDR2 Ram
    VGA: Palit 256 MB 7200GS
    HDD1: Samsung HD161HJ 160 GB
    KASA: Asus Vento Kasa
    PSU: Asus 400 Watt Power
    OPTİK SÜRÜCÜ: Dvd-Cd-Rw

MONİTÖR: PHILIPS 19" 190SW---150TL

MONİTÖR HARİÇ FİYATI
    249 TL

PAZARLIK, TAKAS, TEK SATIŞ İÇİN LÜTFEN PM ATMAYIN CEVAP VERMEM.PARÇA SATIŞI VEYA İNDİRİM SÖZ KONUSU OLMASI HALİNDE BAŞLIK VE İÇERİK DEĞİŞTİRİLECEKTİR.İLGİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
    şç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxPark -- 18 Kasım 2016; 16:12:16 >

• Hayırlı satışlar fakat fiyatların fazla yüksek en azından 500gb hdd bu forumda 100liraya elindeki ssdyi 160 liraya satıyorlar keza hd6950 de öyle.Bu forumda satmak istiyosan revize şart gibi yinede satıcı sensin kabalık ettiysem affola
  • quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

Hayırlı satışlar fakat fiyatların fazla yüksek en azından 500gb hdd bu forumda 100liraya elindeki ssdyi 160 liraya satıyorlar keza hd6950 de öyle.Bu forumda satmak istiyosan revize şart gibi yinede satıcı sensin kabalık ettiysem affola

indirimli fiyatları yazılı sıfır fiyatlarından %30 düşersen ve kargoda bana ait demişim alacak kişiye 2300 tl ye gelmiş olacak kargo ortalama 50 tl tutar zaten
    Ayrıca forumu iyi araştırmamışsın sanırım ssd 160 tl den satan kim var milllet cayır cayır 250 tl den satıyor ve 1 aylık ürün 1 defa işletim sistemi yüklendi.
    6950 ye yüksek demişssin muadilleri 550 tl den satış görürken fiyata nasıl yüksek diyorsun anlamadım
    hdd içinde 500 gb 100 tl ye satanıda görmedim 125-130 tl ye satıyor herkes

• quote:

Orijinalden alıntı: FoxPark

quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

Hayırlı satışlar fakat fiyatların fazla yüksek en azından 500gb hdd bu forumda 100liraya elindeki ssdyi 160 liraya satıyorlar keza hd6950 de öyle.Bu forumda satmak istiyosan revize şart gibi yinede satıcı sensin kabalık ettiysem affola

indirimli fiyatları yazılı sıfır fiyatlarından %30 düşersen ve kargoda bana ait demişim alacak kişiye 2300 tl ye gelmiş olacak kargo ortalama 50 tl tutar zaten
    Ayrıca forumu iyi araştırmamışsın sanırım ssd 160 tl den satan kim var milllet cayır cayır 250 tl den satıyor ve 1 aylık ürün 1 defa işletim sistemi yüklendi.
    6950 ye yüksek demişssin muadilleri 550 tl den satış görürken fiyata nasıl yüksek diyorsun anlamadım
    hdd içinde 500 gb 100 tl ye satanıda görmedim 125-130 tl ye satıyor herkes

arkadaşım 130 TL ye 1.5 TB hdd alınır.
    Ben 90 tl ye sattım hocam daha önce.
    Önümüzdeki haftayine 500 gb gelecek bana. elime geçince 85 e satacağım.
    Aynı ssd 160 a daha bugün satıldı forumda.
    Ekran kartının sıfırı 555 e satıldı geçen gün indirim ile.siz 2.eline 550 yapar diyorsunuz.
    Siz %25 indirimli almadınız mı ayrıca?
    Ben 1100 Tl faturalı sistemi 1 aylıkken 720 Tl ye satamazken siz 2550 TL ye SIFIR olarak toplanabilen Sistemi 2350 Tl ye Satmaya Çalışıyorsunuz.
    Fiyatta Revize Şart(bayağı bi hemde)
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzeytan92 -- 4 Mart 2012; 8:40:50 >

• SSD, PSU, COOLER, HDD ve Monitör hariç Kaça bırakırsın bu sistemi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayraak -- 5 Mart 2012; 1:39:28 >
  • Suan için parça halinde satmayı düşünmüyorum zaten ilk mesajimdada bunu belirtmiştim.tskler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.