Şimdi Ara

SATILIK KASA,MONİTÖR ANKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILIK KASA,MONİTÖR ANKARA
    Kasanın içindeki parçalar;
    Kasa:Gigabyte X2 ATX Chassis
    Anakart:Gigabyte P41T-D3
    Ekran Kartı:Palit GTX 560Ti 256 bit
    İşlemci:Intel Core2 Duo e7500 2.93 GHz
    Ram:4096MB 1333 MHz
    Monitör:LG FLATRON W1952S 19''
    Gamebook almak için para biriktiriyorum o nedenle masaüstü bilgisayarımın kasasını ve monitörünü satıyorum.Bilgisayarımda en son BF3'ü online olarak ultra ayarda 40-50 FPS arasında oynadım işlemci ve ram yeniliği yapıldığında yeni çıkan oyunların hespinde ultra olmasa bile highda 60fps'nin rahat görüleceğinden eminim BF3 ultrada ekran kartı ısısının en son 80'e bile vardığını görmedim içinde 2 tane ucuz fan var ama işlerini gayet iyi yapıyor gibiler.İşlemcide hiç ısı bile görmedim kasa bakımını devamlı ve sıksık yaptım haftada 1 tozunu aldım en küçük bir oc denemesi bile yapmadım ne ekran kartında ne işlemcide.
    Kasa ve monitör toplam 700 tl istiyorum indirim konusunu konuşabiliriz.Sadece kasa 570 tl düşünüyorum.ANKARA içi elden teslim tercihimdir isterseniz buluşuruz kasayı kendi gözlerinizle görürsünüz,denersiniz.
    Fiyat : 700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.