Şimdi Ara

Satılık ★ Karambit | Şam Çeliği Ankara

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar sonunda bir bıçak çıkarabildim ve satıyorum ★ Karambit | Şam Çeliği. Kendisi 1100-1200 tl steam'de çok nadir bir bıçak. Tam bir progamer bıçağı. Conditationı az aşınmış. Fabrikadan çıkmışın bir altı. Factory new ile aradında hiç bi fark yok. En ufak çizik bile yok

750 liraya satıyorum.
    Edit: verilen yanlış bilgi düzeltildi. Silahın durumu yazıldı
    bıçağın tipi:http://steamcommunity-a.akamaihd.net/economy/image/-9a81dlWLwJ2UUGcVs_nsVtzdOEdtWwKGZZLQHTxDZ7I56KU0Zwwo4NUX4oFJZEHLbXH5ApeO4YmlhxYQknCRvCo04DEVlxkKgpovbSsLQJf2PLacDBA5ciJlZG0k_b5MqjSg3hu5cB1g_zMyoD0mlOx5UJrYGGldtTGdVQ2N13QqQTrw-65hJ-7uJibyCY3vSgq5ynVmRa2gEpSLrs4H0e_wQA/360fx360f.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wermed -- 13 Ekim 2015; 22:55:59 >

• Stattrak eklemek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • stattrak yaparsan alırım
  • wermed W kullanıcısına yanıt
    statrak yapabilirsen ankara elden 2000 vereyim
  • Stat trak eklemek derken?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sanayide 20 liraya takiyorlar fakat bazilari stattrak degil statkrak dikkat edin

• Bizim burda 10 liraya takiyor bi abi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam benim silahlara statrak ekler misin silah bası 20 lira veririm

• Fiyat güncellendi, komik rakamlarla gelmeyin, bu bıçağı daha ucuza alabileceğiniz bir yer yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wermed

Fiyat güncellendi, komik rakamlarla gelmeyin, bu bıçağı daha ucuza alabileceğiniz bir yer yok.

Sana yardımcı olmak için şöyle birşey yazayım. Bu alım satım olayında yenisin . İtemlerini steam market fiyatlarından satamazsın. Markette ortalama 1000 liradan satılan bir bıçak . %87si 870 lira yapar 7.3 den key alıp keyleri satsan 750 lira yapar maksimum verecekleri fiyat high tier bi bıçak oldugu için satım işinde zor
  • Opskinste satsam 850 lira ediyor. Talibi varsa alır, Yoksa bu bıçağı 1000 liradan aşağı alabileceği yer yok, yeni ve ya eski ne fark eder ki? Daha ucuza varsa alınır. Key işine falan girmiyorum ben. Bıçağı isteyen bir progamer varsa alsın diye yazdım yoksa 5 gün sonra satıyorum, 925 lira - 75 lira kesinti 850 liraya.
  • Hangi kutudan cikti acaba ?

• işçiliği güzelse stattrak olarak alırım
  • En rare düşen bıçaklardan biri, ciddi şekilde almayı düşünenleri bekliyorum. up!
  • Yani max750 verilir bu bicaga 😂 opskinsden almakla ayni sey

• Fiyat güncellendi.
  • Fiyat güncellendi son fiyat. 750 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: wermed

En rare düşen bıçaklardan biri, ciddi şekilde almayı düşünenleri bekliyorum. up!

Yav, kimi yiyorsun nereye en nadir bıçak o?

Alakasız: Şam çeliklerinde çizik olmuyor, parlaklığı düşüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri dedim... Okuduğunu anlamak çok önemli tabii
  • BluetoothGuy kullanıcısına yanıt
    Birader, Türkçe anlama-yorumlama ile ilgili sıkıntıların olabilir elbette ama kötü enerjini yayma insanlara, adamın yazdığını doğru oku, aklın sıra laf yapıyorsun lol
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.