1. 2 adet 36 gb raptor Western Digital 10000 rpm. Faturalıdırlar. Takas pazarlık ve kredi kartıyla neten istediğin birşeyler varmı gibi içerikli mesaj atmayınız. Fiyat 325 YTL. Önceki ilanımdaki acil ihtiyaç ortadan kalktığı için fiyat değişti. Fiyat 290 YTL ye indi.
2. Thermaltake 745. Full kutulu tam eksiksiz içerikli. Faturalı. 150 YTL. *SATILDI*
4. Asetek kuzey ve güney köprüsü bloğu. Thermaltake 745 ile iyi bir ikili oluşturuyorlar. Yanında 1/2 lik rekorda veriyorum. İster 745 ile ister extreme su soğutma ile kullanın. 30 YTL.
7. İki adet 120*38 fan. İnce olanlardan değil yalnız bunlar 38 mm dir. Aqua Airplex pro 360 rad ile kullanıyordum gayet iyi oluyor. İkisi 30 YTL. *BİR ADET KALDI*.
8. Asus siyah DVD yazıcı. 3 DVD ya yazdım ya yazmadım faturalı kutulu. 30 YTL. *SATILDI*
9. DFI Lan Party ICFX 3200 T2R/G. Ürün garantiden yenisiyle değişim olarak geldi. Poşetleri bile açılmadı. Yeni anakart yani. Önceki ilanımdaki acil ihtiyaç durumu ortadan kalktığı için fiyatı değiştirdim soracaklara şimdiden söyleyeyim. Fiyat 235 YTL. Takas ve pazarlık yok.
Fiyatlar sondur pazarlık yada takas için PM atmayınız. Ürünlerle ilgili sorular varsa yanıtlarım. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.