Şimdi Ara

SATILIK KABLOLAR NERDEYSE BEDAVA!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al

3MLİK USB UZATMA KABLOLARI KALİTELİ YURTDIŞI İTHAL ELİMDE 750 ADET KADAR VAR...4TANESİ 1TL DİR
    http://www.getprice.com.au/USB-20-3m-Metre-Extension-Cable-M-to-F-Gpnc_41--32188519.htm#

power kabloları(2 uclu) kaliteli adet 1 tl

5 adet parelel yazıcı bağlantı kablosu adet 1.5 tl

2 adet usb yazıcı bağlantı kablosu adet 2 tl..

usb çoklayıcılar 2li ve 4lüler karışık adet fiatı 2.5 tl

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haydargul52 -- 23 Haziran 2009; 17:55:49 >

• Twinmos 512 DDR 2 ram ile 533 mhz ses kartını takas düşür müsün ?
  • 512 twinmos ddr2 rem 25 ytl mi arkadaşım??nasıl bir teklif bu anlamadım doğrusu:)
    quote:

Orjinalden alıntı: skuti61

Twinmos 512 DDR 2 ram ile 533 mhz ses kartını takas düşür müsün ?

• O biçim bi teklif senin ses kartıda masum sayılmaz driver tutmuyomuş öğrenmiş oldum
  • sen gel dükkanda test edip tuttururum ben..masum olduğunu anlarsın:))
    quote:

Orjinalden alıntı: skuti61

O biçim bi teklif senin ses kartıda masum sayılmaz driver tutmuyomuş öğrenmiş oldum

• pm
  • pm attım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 Adet Pm
  • Hocam bugun saat 18:25 gibi dükkanın önüne geldim ama kapalıydı. Camda yazılı teli aradım ama kimse açmadı.Boşu boşuna oraya kadar gelmiş oldum.
  • pm attım ama
  • Bu ilan burda 2-3 haftadır yenileniyor ama satıcı ne dükkanda bulunabiliyor nede tel den ulaşılabiliyor?
  • hangi gün geldin dostum dükkana?o konuştuğumuz gün gelmeden 1-2 saat önce ara demiştim telefonda gelmedi?
    quote:

Orjinalden alıntı: Arbitrary

Bu ilan burda 2-3 haftadır yenileniyor ama satıcı ne dükkanda bulunabiliyor nede tel den ulaşılabiliyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: haydargul52

hangi gün geldin dostum dükkana?o konuştuğumuz gün gelmeden 1-2 saat önce ara demiştim telefonda gelmedi?
    quote:

Orjinalden alıntı: Arbitrary

Bu ilan burda 2-3 haftadır yenileniyor ama satıcı ne dükkanda bulunabiliyor nede tel den ulaşılabiliyor?

Aradım 6-7 kez ama tele cevap veren olmadı. Ben yinede geldim ancak dükkan kapalıydı. Bu olay 2 kere oldu yaklaşık 25 gün - 2 hafta önce.
    Geri bile dönmedin nedense?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arbitrary -- 1 Temmuz 2009; 2:04:42 >
  • bende arkadaşa ulşmaya çalışıyorum ulaşabilen varsa ilgili konu link:
    http://forum.donanimhaber.com/m_32643161/mpage_1/key_//tm.htm#32643161
  • valla ben dükkanın yerine gittim, kapalıydı.. telefonuda aramıştım açan olmamıştı geçen haziran ayında.. öyle boşuna gittim oralara kadar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.