Şimdi Ara

[SATILIK] JBL® SB 300 Wireless Ses Sistemi [SIFIR]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün Açıklaması: Alet sıfır, ambalajında, çiziksiz ve kusursuzdur. Türkiye'de bulmak çok zordur. Wireless bir ses sistemidir. 2+1 bir ev sinema sistemidir. Ses çubuğu JBL SB 300 transdüserler 51 mm orta ve iki ön kanallarının her biri için 50 watt amplifikasyon ile Tweeter tipi çift kubbe 25 mm oluşur.Subwoofer amplifikasyon 100 watt tarafından yönlendirilen bir kablosuz bağlantı noktası koni woofer bulunmaktadır. Bu güç, büyük bir salonu fazlasıyla doldurur. Sadece televizyon, DVD oynatıcı, mp3 veya oyun konsolunu doğrudan soundbar’a bağlamanız ve uygun herhangi bir elektrik prizine soundbar’ı ve subwoofer’ı takmanız yeterli. Böylelikle dramatik bir 2.1 kanal çıkışlı tam spektrumlu ve zengin bir ses keyfine varacaksınız. İsterseniz 3D 360 derece bir ses manzarası oluşturmak için Surround işlevini seçebilirsiniz. Görünürde bir hoparlör kablosu olmadan SB 300 bileşenlerinin mutlak bir JBL performansını göreceksiniz ve şaşıracaksınız.

Önemli: Daha önceki JBL ses sitemim bozuldu ve JBL servisi beni uzun süre bekletip tamir edemediği için yurtdışından bana bu aleti getirtti ve bozulan ses sistemimi bu aletle değiştirdi. Ürün hiç kullanılmadı, sadece herhangi bir kusuru olup olmadığını teyit etmek için serviste aldığım gün 1 kere denendi. Ciddi alıcılar görerek, deneyerek alabilirler.

Aleti Türkiye'de en ucuz 1.300 TL'ye bulabilirsiniz. Benim istediğim fiyat gayet makuldür. Saçma sapan tekliflerde bulunmayınız!

Satış İstanbul içi elden gerçekleştirilebilir. Sanalpazar vb tarzı sitelerden ilan açılabilir (Komisyona göre fiyat değişir). Diğer türlüde önce havale sonra kargo. Kargo alıcıya aittir. Saygılarımla.

>>>ÜRÜN GÖRSELİ<<<
    >>>ÜRÜN İNCELEMESİ<<<

Fiyat: 900 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.