Şimdi Ara

SATILIK İVY BRİDGE 22 NM 3770K sıfır kutunda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Sıfır garantili adınıza faturalı 3770k işlemciler sizleri bekliyor arkadaşlar
    Takas yoktur fıyat nakıt fıyatıdır.

fıyat 770 Liradır.

hızlı ıletısısm 05324236361 numaralı telefondan bana ulasabılrısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuneytBora -- 26 Mayıs 2012; 12:12:00 >

• selam, işlemci her ne kadar açılmamış ,kullanılmamış hatta adıma faturalı olsada burası 2.el forumudur. ilemci için fiyat revize yapmaz isen burada zor. niye dersen link açıklıyo olucak. iyi satışlar.

http://www.sanalmarketim.com/urun/99a66884ef24bd49bfcb0dc3beb5541c/INTEL-Core-i7-3770K-3.50GHz-8MB-Ivy-Bridge-Vga-Lga1155

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demerzell -- 26 Mayıs 2012; 22:48:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demerzell

selam, işlemci her ne kadar açılmamış ,kullanılmamış hatta adıma faturalı olsada burası 2.el forumudur. ilemci için fiyat revize yapmaz isen burada zor. niye dersen link açıklıyo olucak. iyi satışlar.

http://www.sanalmarketim.com/urun/99a66884ef24bd49bfcb0dc3beb5541c/INTEL-Core-i7-3770K-3.50GHz-8MB-Ivy-Bridge-Vga-Lga1155

merhaba cok guzel acıklama yazmıssın ama bu verdıgım fıyatlar bayı fıyatlarıdır ısteyen olursa dıye ılan actım zorakı bır satısım yok gıdıp vatan yada baska bır yere fazla para verecegıne gel benden al paran cebınde kalsın sende kazan bende kazanayım anlamında acılmıs bır ılandır.

zorakı yada ılla ssatılacak dıye bır sıkıntım yok .

• Cuneyt arkadaşa katılıyorum. Burası 2.el forumu diye illa herkes sıfır ürünlerinde fiyat kıracak diye bir kural-kaide yok. İster 20 TL aşağısına satar, ister 200 TL. Siz ona karışamazsınız. Herhangi bir ürün için 20-30 TL az vermek bile bizler için çok önemli, bunu zaten bu forumda bulunduğunuza göre biliyorsunuzdur. Neyse çok kelam ettim, hayırlı forumlar hocam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guns 'N Roses

Cuneyt arkadaşa katılıyorum. Burası 2.el forumu diye illa herkes sıfır ürünlerinde fiyat kıracak diye bir kural-kaide yok. İster 20 TL aşağısına satar, ister 200 TL. Siz ona karışamazsınız. Herhangi bir ürün için 20-30 TL az vermek bile bizler için çok önemli, bunu zaten bu forumda bulunduğunuza göre biliyorsunuzdur. Neyse çok kelam ettim, hayırlı forumlar hocam..

tesekkurler hocam benı anladıgınız ıcın burda sıfır alacaklara yardımcı olmaya calısıyorum ıste gucumun yettıgı kadar.
  • Her iki tarafta haklı ama sanalmarketteki 777TL. fiyatından sadece 7 tl. ucuz olunca satıcının işi biraz zor gibi.
  • Arkadaslar soyle bir aciklama getireyim sanalmarketim vs olan firmalardan alacaginiz urun ile benden alacaginiz urun arasinda bir fark yok zaten sonucta adiniza fatura kesilecek ve daha ucuza alacaksiniz ama neden bunu anlamak istemiyorsunuz anlamiyorum guncel kura gore fiyatlara degisiyor belkide yazdigim fiyatlardan daha asagi alacaksiniz bunda anlasilmiyacak bir sey yok bu konuyu farklilastirmayada gerek yok herkes istedigi yerden alabilir ama benim anlasma yaptigim yer direk intel bayii neyse daha fazla aciklama yapmaya gerek yok zaten oluculer ve mezarcilarla dolu bir forum haline geldi iyice burasi isteyen istedigi yerden alabilir ben baskada yorum yapmiyorum bu saatten sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güvenilir arkadaştır her zaman kefilim kendisine hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkyyy

güvenilir arkadaştır her zaman kefilim kendisine hayırlı satışlar

eyvallah dostum sagolasın referansın ıcın ısteyen olursa herhangı bır kar marjı gozetmeksızın verecegım işlemcileri.
  • kredı kartı ılede satısta vade farkı olmyacaksa fiyat güzel derim
  • vade farksız anlasmalı kartlar ıle 12 taksıt
  • Elinizde kaç tane var veya Ağustos'a kalır mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl olur ya ben şimdi anlamadım,konu karışmış kim daha ucuza veriyor ve ayrıca cüneyt bayi fiyatı ile satışı yapıyorsa diğerleri nasıl daha ucuza satabiliyor onuda anlamış değilim ?

Cüneyt sakın yanlış anlama sadece kafam karıştı ondan soruyorum,problem olursa hemen silerim masajımı.

Not:Hayırlı satışlar.
  • hocam alcak olursa son fıyatlara bakarız tekrar fıyatlar 3 asagı 5 yukarı dolar kuruna gore degısyor tabıkıde kım daha ucuza buluyorsa ordan alsın bırsey dıyemem ben
  • 5 lira 10 lira daha ucuzunu bulabilirsiniz ama bu olayı giderek marketleştiren firmalara tav oluyorum,bugün alacak olsam uygun fiyat veren küçük firmaları tercih ederim..Normal fiyat hayırlı satışlar üstad.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.