Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık İşlemci i5-2400S Satın Al 13 Ocak 2017 22:05 1 1 Satılık İşlemci i5-2400S Intel i5-2400SIntel 2. nesil işlemci.Elimde 4 tane ihtiyaç fazlasıdır. Pazarlık payı vardır.SATILDI.İstanbul içi elden teslim edebilirim.İstanbul dışı önce havale sonra kargo şeklinde çalışıyorum.Detaylı bilgi için pm atabilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 0 TL Miktar : 4 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Magic Klavye 1 veya Magic Klavye 2 ALINIKTIR (1 ADET) SATILIK ---> FOSSIL VE POLO COUNTRY SAAT SATILIK ------- KASA VE 17 INCH MONITOR.(DIŞ KASA DEĞİŞTİ)) SATILIK ------ Oculus Rift Development Kit 2 (DK2)
quote:Orijinalden alıntı: yamahasg referansınız olsaydı alırdım lakin yinede get açarsanız hepsini alırım Gönül isterdi ki sizin gönlünüzü kazanabileyim, lakin bende yeni ürünler satmaya başladım. Belki daha sonrasında yapabiliriz. iyi günler dilerim.. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Magic Klavye 1 veya Magic Klavye 2 ALINIKTIR (1 ADET) SATILIK ---> FOSSIL VE POLO COUNTRY SAAT SATILIK ------- KASA VE 17 INCH MONITOR.(DIŞ KASA DEĞİŞTİ)) SATILIK ------ Oculus Rift Development Kit 2 (DK2)
Ürünler @yalnızkral 'a satılmıştır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Magic Klavye 1 veya Magic Klavye 2 ALINIKTIR (1 ADET) SATILIK ---> FOSSIL VE POLO COUNTRY SAAT SATILIK ------- KASA VE 17 INCH MONITOR.(DIŞ KASA DEĞİŞTİ)) SATILIK ------ Oculus Rift Development Kit 2 (DK2)
quote:Orijinalden alıntı: CeCCilo Ürünler @yalnızkral 'a satılmıştır. Güzel alışveriş oldu teşekkürler