Şimdi Ara

SATILIK ISE YARARLAR VE ALINIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fujitsu siemens amilo d-7800 icin ekran ariyorum.Abarti fiyatlar yazmayin lutfen(ornek ismini soylemek istemedigim bir uye 380$ ya da euro fiyat cekmisti :)

Elinizde kayitdisi kalmis telefonlari aliyorum.Alamya degmeyecek telefonlari yazmayin isterseniz.Telefon bilgilerini pm olarak atiniz.

Sony Mzn-510 model net md.32x kopyalama hizi.Full kutu içerik(Md player, orjinal kulaklik, kablo kumanda, orjinal kilif, araç kaset adaptörü, araç kumandasi, araç sarj aleti, ev sarj aleti, optic kablo) car ready yani araç kullanimina hazir.Kutu üzerinde 1 adet kalem pil ile 56 saat dinlenebilir yaziyor ama sarjli piller ile bu süre 1,5 katina çikiyor.Ses kesilme diye bir olayi yokk.Çünkü sarkiyi roma atiyor ve romdan çaliyor.Sadece sarki degisecegi zaman disk dönüyor.1 disk 320 dakika ve 9 adet dolu diskide yaninda veriyorum.Tamir mamir olmadi.Ilk saghibiiyim.Ipod video alacagimdan satiliktir.Cihaz çok temiz.Merak edenler bakabilir.Fiyati 250 lira

Bir tane de yine 32x olan mzn1 mavi renk ciklet pilli dock standlı md.Record özelliği çalışmıyor.100 lira

Sistem haric hersey takas olur.

p4 intel 2.6 Prescot işlemci
    2 X 512 ddr Ram
    asus Anakart S serisi
    256 Mb ekran Kartı
    40 GB Hdd
    17 inc Hyundai Flat Gri Siyah Monitör
    Cd-room
    Cd-writer
    Flopy
    Klavye
    Mouse
    Höpörler (normal)
    x4 Zoom Adsl Modem
    yer Ankara turkıyenın her yerıne kargo yapılır.Lutfen telefon ıle ulasınız.0538 556 16 16
    550$ (sistem icin tlefon ile irtibata geciniz lutfen)

• tarik slm kardes,

NOKIA 6610i TEMIZ ACILMAMIS SARJI ILE **130YTL**(kayitsiz gorunuyor sitede ama suan
    calisiyor aldigim arkadasta kayitli olmasi gerekiyor emin yerden aldim diyor)
  • selam diablo ne zaman döndün görünmüyodun burada..
    bekoyu satmıştın bana ekranı kırık notebook.. iyi hatırla.....çok zaman oldu... şarj aleti alacağım var senden selamlar ... bu beko hususundada özelde görüşelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akilonya -- 22 Ocak 2007; 18:20:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.