Ürün 6-7 aylıktır.Hem teknik, hem de kozmetik açıdan hiç bir problemi yoktur. Ve çok temizdir, fazla kullanılmamıştır.Kutu içeriği eksizdir, AAA pil ile çalışmaktadır. Yanında kendi orijinal kulaklığı mevcuttur.İzmir içi elden teslim ederim. Fiyat olarak 115 TL düşünüyorum.Çok ufak bir pazarlık olabilir.Takas yoktur. Teslimat önce para, sonra kargo şeklinde yapılacaktır.Kargoyu alıcı öder. Pm yolu ile ulaşabilirsiniz.
* Hafıza: 2GB * LCD Ekran: 65/000 renk * Desteklenen Formatlar: MP3/ WMA * Kayıt: FM Radyodan /Ses Kayıt * Çalma süresi: Yaklaşık 40 saat * Güç: 1.5v/ AAA Pil x 1adet * Ölçüler: 65.3mm x 27.5mm x 22.0mm * Ağırlık: 24g
kardeş ben sana nasıl ulaşacam ya bi yöntem söyle pm nedir anlamadımki numaranı yaz bişey yap beni msn ne ekle byunicorn@hotmail.com ben ciddi bi alıcıyım hemen ulaşmaya bak
Iriver T60 SE Flash MP3 Player (2GB) BU ÜRÜN WAREHAUSE123 SİTESİNDE 70 DOLAR CİVARI GÖRÜNÜYOR SİTEYE SORDUM ÜRÜNÜ TÜRKİYEYE GÖNDEREBİLİYORLAR GÖNDERİ BEDELİ 15 DOLAR SİTE GÜVENİLİR BİR SİTEDİR.TŞK