Şimdi Ara

satılık ipod touch 4g + nokia c5 (takas olur)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 satılık ipod touch 4g + nokia c5 (takas olur)
    ARKADAŞLAR ESAS AMACIM GEREKİRSE ÜSTÜNE PARADA EKLEYİP (MAX. 200TL) ÇOK ESKİ OLMAYAN BİR ANDROİD İŞLETİM SİSTEMİNE SAHİP CEP TELEFONU ALMAK
    AMA TEKLİF OLURSA NAKİT KARŞILIĞIDA SATARIM FİYAT EKLEYEMİYORUM ŞU AN BİR ARAŞTIRMA YAPMAM LAZIM AMA PİYASANIN ALTINDA SATACAĞIMA EMİN OLABİLİRSİNİZ. TEKLİFİ OLANLAR YAZABİLİR.
    arkadaşlar elimde bir adet ipod touch 4. nesil (yaklasık 10-11 ay garantisi var) ve nokia c5 var c5 in garantisi hakkında bilgim yok şu an ekleyeceğim
    ipodun arka kısmında kullanımdan kaynaklı çizikler var kullananlar bilir çok cabuk ciziliyor ben kılıflı kullanmadım kılıf takınca gözükmüyor zaten
    onun dısında ekranda vs. herhangi bir sorun yok.
    fiyat olarak tam bilmiyorum genelde kaça satıldığını su an ama uygun bir fiyata satıcam piyasanın altına vericem büyük ihtimal ama çokta değil ölücüler yazmasın.
    c5 e gelirsek ondada tuş takımında menü tusunda soyulmalar var arkadaki metal kısım biraz çizilmiş ama abartılı bişey yok
    onunda başka sorunu yok
    benim asıl amacım bu ikisini verip bir android telefon almak
    c5 çok uzun süre kullanılmadı yaklasık 4-5 aydır ben kullanıyorum anneme almıştık fakat o beceremedi kullanmayı.
    ipod da uzun süre yattı aldıktan sonra 1 ay kullandım sonra bi kenara koydum yatılı okuldayım okula getirdim 1 aydır kullanıyorum burda.
    resim ekleyeceğim en kısa zamanda şu an için temsili resimler koyuyorum.
    nokia c5 :

ipod touch 4 :
    Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 18 Ekim 2013 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ARKADAŞLAR YUKARIDAKİ FİYATI DİKKATE ALMAYIN ONU RASTGELE YAZDIM İLAN AÇAYIM DEDİM AMA BECEREMEDİM GALİBA

• Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper3333

ARKADAŞLAR ESAS AMACIM GEREKİRSE ÜSTÜNE PARADA EKLEYİP (MAX. 200TL) ÇOK ESKİ OLMAYAN BİR ANDROİD İŞLETİM SİSTEMİNE SAHİP CEP TELEFONU ALMAK
    AMA TEKLİF OLURSA NAKİT KARŞILIĞIDA SATARIM FİYAT EKLEYEMİYORUM ŞU AN BİR ARAŞTIRMA YAPMAM LAZIM AMA PİYASANIN ALTINDA SATACAĞIMA EMİN OLABİLİRSİNİZ. TEKLİFİ OLANLAR YAZABİLİR.
    arkadaşlar elimde bir adet ipod touch 4. nesil (yaklasık 10-11 ay garantisi var) ve nokia c5 var c5 in garantisi hakkında bilgim yok şu an ekleyeceğim
    ipodun arka kısmında kullanımdan kaynaklı çizikler var kullananlar bilir çok cabuk ciziliyor ben kılıflı kullanmadım kılıf takınca gözükmüyor zaten
    onun dısında ekranda vs. herhangi bir sorun yok.
    fiyat olarak tam bilmiyorum genelde kaça satıldığını su an ama uygun bir fiyata satıcam piyasanın altına vericem büyük ihtimal ama çokta değil ölücüler yazmasın.
    c5 e gelirsek ondada tuş takımında menü tusunda soyulmalar var arkadaki metal kısım biraz çizilmiş ama abartılı bişey yok
    onunda başka sorunu yok
    benim asıl amacım bu ikisini verip bir android telefon almak
    c5 çok uzun süre kullanılmadı yaklasık 4-5 aydır ben kullanıyorum anneme almıştık fakat o beceremedi kullanmayı.
    ipod da uzun süre yattı aldıktan sonra 1 ay kullandım sonra bi kenara koydum yatılı okuldayım okula getirdim 1 aydır kullanıyorum burda.
    resim ekleyeceğim en kısa zamanda şu an için temsili resimler koyuyorum.
    nokia c5 :

ipod touch 4 :

Pm

• cevapladım

• belirtmemişim arkadaşlar 8gb ipod

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nexus 4 ile takaslık iPhone 4s
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.