Şimdi Ara

Satılık iPod Touch 4 - 32 GB (İZMİR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 senedir büyük keyifle kullandığım iPod Touch 4'ümü iPad 2 aldığım için satıyorum. Başta Yosion Peel alıp telefon olarak kullanmayı düşündüm ama Yosion Peel hakkındaki yorumlar pek iç açıcı görünmüyor.

Neyse cihaza gelelim. Temiz kullanılmıştır. Hiçbir sorunu yoktur, benim kullandığım cihazda bir sorun olamaz zaten bebeğim gibi bakarım Elektronik cihazlara bu konuda özen gösteriyorum, kaldı ki bir Apple ürünü ve narin bir ürün olunca buna daha da dikkat ediyorsunuz zaten. Arkasında kullanımdan kaynaklı kılcal çizikler vardır. Zaten iPod Touch 4'ün arkası öyle bir malzemeden yapılmış ki arkada ufak bir çizik olmadan kullanmanız imkansız diyebilirim. Cihazda iOS 5.0.1 Jailbreak vardır.

Şu an fotoğraf koyamıyorum ama özellikle fotoğraf isteyen olursa akşam çekip eklemeye çalışırım. İzmir'de elden alışveriş olması önceliğimdir. Alan arkadaş ürünü inceleyip alırsa kafamız daha rahat olur en azından. Kutusu belgeleri kabloları cartı curtu içindedir, kulaklığı hiç açılmamıştır. Garantisi kalmadı sanırım 1 yılı geçti çünkü. Amerikadan getirtmiştim.

Fiyat 450 liradır. Yanında kılıfını da vereceğim. Çok matah bir kılıf değil ama içi pamuk, iyi koruyor. Alacak olan arkadaşa hayırlı olsun şimdiden.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 6 Ocak 2012; 9:41:57 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• TAKİP..dükkanımdaki ürünler ile takas düşünürseniz takip etmeye bile gerek yok
  • İlgimi çeken bir ürün yok. Yüksek kaliteli bir in-ear kulaklık alacağım. Ultimate Ears Triple.fi 10 Pro ilk seçenek. Bununla takas etmek isteyen arkadaş olursa 50 lira + Triple.fi 10 Pro şeklinde takas düşünebilirim ancak.

iPod satılmazsa fiyat düşmeyecek bunun da haberini vereyim fiyat düşümü bekleyen varsa. iPod Touch'tan çok memnun kaldığım için zaten pek istekli satmıyorum açıkçası, Yosion Peel alıp iPhone 4 şeklinde kullanacağım alan olmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 6 Ocak 2012; 13:24:34 >

• hayırlı satışlar hocam +50 kulaklık üzerine istiyorsanız biraz fazla değilmi? hayırlı satışlar

http://www.amazon.com/Ultimate-Ears-IF-P7PSA0005-04-Triple-fi-Earphones/dp/B000JFJDAE
  • 400 liraya getiriyorlar o kulaklığı genelde. Amazon fiyatı fazla görünüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Iphone 11 64 GB
    2 yıl önce açıldı
    [SATILDI] iphone 11 128 GB
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.