Şimdi Ara

SATILIK İPOD 4. NESİL TR GARANTİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FOTOLARI EN KISA SUREDE GOSTEREBILIRIM.
    TRABZON VE ANKNARADA ELDEN SATILIKTIR.
    4G 8GB TİR.16 ŞUBATDA NECATİBEY TEKNOSADAN ALINMISTIR

570 TL FATURALIDIR.İLK GUNDEN İTİBAREN KILIFLA KULLANILDI.KOZMETİK OLARAK 10 UZERINDEN 10 ALIR.

SANAL PAZARDAN GET İLE SATILIR.(MASRAFI ALICI KARSILAR.)

PAZARLIK ICIN MSJ ATMAYIN CEVAP WERILMEYECEKTIR.450TL

NOT AMERİKAYA GİDECEĞİM İÇİN SATIYORUM.HER HANGİ BİR SIKINTISI YOK.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curufperlit -- 30 Nisan 2011; 15:15:57 >

• Piyasasini arastirmamissiniz!! Sanirim?

USA ya gidecek birisi icin , oldukca yuksek bir fiyat.

Suanda 2 adet 32gb satisi var ve 425/430tl araliginda.

Apple in garantisi cok onemli degil hele ki ipod touch sa!!! Kayit yok/ sim kilit yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

Piyasasini arastirmamissiniz!! Sanirim?

Apple in garantisi cok onemli degil hele ki ipod touch sa!!! Kayit yok/ sim kilit yok.

laf kalabalıgı yapma.Fiyat arastırmamısım senın o dedıklerın yurt dısı garantılı.Dıycen uluslar arası garantısı war al gotur bakayım fatura senın adına degılse bılkom bakmıyor artık.

FIyat 450 alan alır almayan almaz.Mal benım fıyatta bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: curufperlit

quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

Piyasasini arastirmamissiniz!! Sanirim?

laf kalabalıgı yapma.Fiyat arastırmamısım senın o dedıklerın yurt dısı garantılı.Dıycen uluslar arası garantısı war al gotur bakayım fatura senın adına degılse bılkom bakmıyor artık.

FIyat 450 alan alır almayan almaz.Mal benım fıyatta bu.

TR garantilisi de mevcut şuanda forumda 330 - 360 tl den satılıyor ( genelde teknosa ),

benim laf kalabalığımı ciddiye alan inan bana çok kişi var, keşke sende zamanında DH den alıp burada PAHALI satmaya çalışmasa idin derdim ama kaçırmışsın....

• katılıyorum ben de arkadaşa 420 liraya sıfır alınabliyorken 450 ye ikinci el garip olmuş.ama yine de sizin bileceğiniz iş tabi hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rashead

katılıyorum ben de arkadaşa 420 liraya sıfır alınabliyorken 450 ye ikinci el garip olmuş.ama yine de sizin bileceğiniz iş tabi hocam.

herşey bir yana zaten KAMPANYALI zamanda HB sitesi 500 TL den ürünü satışa çıkardı, 500 tl den %18 kdv düşüp SIFIR ürün satsanız bile alan olmuyor kimi zaman. ( çok nadir , alıcıya bağlı olarak )

APPLE iphone de fiyatlar 1500/1600 lerden bile 1250/1300 tl lere düştü yani ipod touch 4 ( dolar düşükken daha ucuzdu ) , e ulaşmak TR da bile çok kolay ve uygun fiyatlı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.