Şimdi Ara

SATILIK IPHONE 6 GOLD 16GB (kaçırma, fiyat revize)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba arkadaşlar, 12.03.2015 fatura tarihli 1 aylık Vatan Bilgisayar'dan aldığım cihazım satılıktır.
    Alındığı gün ön ekrana kırılmaz cam takıldı ve silikon heryerini kaplayan kılıfı ile kullanılmaya başlandı.
    Cihazda toz,leke,kılcak vs vs.. kesinlikle yoktur, sıfır cihaz almış gibi içinize sinerek kullanacaksınız.
    Bu sebeple foto eklemeye gerek duymamaktayım.
    Kutu, kutu içeriği, fatura vardır, kulakları açılmadı bile.2 yıl resmi apple garantisindedir.

ihtiyaçtan satmaktayım istediğim sadece bugunluk fiyati : 1.900 Liraya çekiyorum kargoyu karşılamam.
    birçok arkadaş 1,900 lira teklifinde bulunmuştu, vermediğim için pm lerini sildim geri bu dönüş yapamadım.
    pazarlık ve ben yarın alacam sabahtan vs.. rezerve söz konusu degildir.öncelik işlemi ilk gerçekleştirenin arkadaşlar.
    cihaz kutu içersinde beklemekte, cümleten iyi alışverişler alana hayırlı olsun.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir59 -- 23 Nisan 2015; 16:39:47 >

• Hocam 4s + para şeklinde takas düşünürseniz pmnizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takas düşünmüyorum.fiyat revize edildi sadece bugunluk, tekrar eski fiyatına çekeceğim.
  • cihaz satılmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.