Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık iphone 6 gold 16gb Satın Al 13 Şubat 2017 14:06 1 1 Satılık iphone 6 gold 16gb Telefon sorunsuz şekilde çalışmakta ve pil,şebeke vs sorunu bulunmamaktadır.Sadece son resimde görüldüğü gibi beyaz fon olduğunda ufak beyaz bir nokta leke var (operatör yazısının altına denk geliyor rahatsız edici yada kullanıma engel değil.)Garantisi bitti , kayıtlı (sorunsuz).Kutusu mevcuttur fakat faturası yok (ikinci el sattığımıza dair imzalı kağıt vs verilebilir).Orjinal kulaklığı (açılmamış ve kullanılmamış kutusunda) ve orjinal şarj aleti ile beraber kutusunda teslim edilir.Takas düşünmüyorum. Gereksiz düşük tekliflerle kendinizi ve lütfen beni de yormayın. Fiyatı uygundur.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1375 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] PlayStation 5 Sıfır, Kapalı Kutu CFI-1216A [SATILDI] PlayStation 5 FC24 Bundle Columbia Erkek Mont Steelseries Arctis 1 Wireless Gaming Kulaklık
______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] PlayStation 5 Sıfır, Kapalı Kutu CFI-1216A [SATILDI] PlayStation 5 FC24 Bundle Columbia Erkek Mont Steelseries Arctis 1 Wireless Gaming Kulaklık
Resim koymayı pek beceremedim özellikle isteyen olursa bir kaç detay daha eklemeye çalışırım ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] PlayStation 5 Sıfır, Kapalı Kutu CFI-1216A [SATILDI] PlayStation 5 FC24 Bundle Columbia Erkek Mont Steelseries Arctis 1 Wireless Gaming Kulaklık