Şimdi Ara

Satılık iPhone 6 16GB-64GB-128GB Silver-Space Grey-Gold

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
4
Favori
5.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul Renk #Siyah Model #Iphone 6 Kapasite #64 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtsız Apple #Cihaz
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhabalar.

Rusya Apple Store'dan alınma ve Apple Uluslararası Garantili (1 yıl) cihazlardır. Garantisiz ABD ürünleri ile karıştırılmasın lütfen...

Rusya'da yaşıyorum ve her ay sürekli gidip geliyorum. Gelirken sipariş sayısına göre cihaz getiriyorum.

Cihazlar açılmamış, ambalajındadır. İlk açan siz olacaksınız. Tüm renklerin 16-64-128 lik modelleri mevcuttur.

Not1: Takas düşünmüyorum lütfen teklif etmeyiniz, bunu belirtmeme rağmen günde en az 4-5 tane takas düşünüyor musun diye mesaj geliyor !!!

Not2: Stok durumu için lütfen pm atınız.

Not3: Kayıtsızdır. Kayıt alan kişiye aittir.

16GB fiyat: 1900 TL.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yarkan88 -- 6 Haziran 2015; 12:16:45 >

• Yarkan kardeş pasaport kaydı mevcutmu cihazlarda

Orijinalden alıntı: kombiustası

Yarkan kardeş pasaport kaydı mevcutmu cihazlarda

değil hocam. pasaport kayıtsızdır cihazlar.. ilana yazmayı unutmuşum. hemen ekliyorum..

Orijinalden alıntı: nusretziya

ip 6 space 64 fiyatı nedir?

pm ile cevapladım..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: capricorn79

64 ve 128 GB'lar için de belirlenmiş bir fiyatınız varsa paylaşır mısınız lütfen; pm atmak zorunda kalmaz herkes.

16 gb hep var elimde o yuzden tek onun fiyati yaziyor. 64 ile 128 gb her zaman olmuyor bu yuzden dolayi fiyati yazmadim. Pm ile hem var mi veya yok mu diye soruyorlar bende fiyat soyluyorum.

Ama suan 64 gb ile 128 mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yarkan88 -- 5 Şubat 2015; 21:41:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeCoM@NiA

hayırlı satışlar alakasız olcak ama 5s arıyorum ben böyle kayıtsız sizde var mıdır ?

Malesef.

REFERANSLARIM : Erhan07---gultekk---macufuk---ztar---fauntumnus---wolleskaan---g@dlike---mustafay87---gitarxtanbul---armondia---serdaraltay--- tasova---ugurfb---apoca1ypse---linger---J4ck---sserdar---alpauydu---imuratk...olcyto---fb123---pansxtre---maxmeteror---Lacrymatoire---Baltacifatih---cameler11---FreeMan---dextrr---turgayk---mrtcakmak---evrekas---benliharun---arwwen---turkuaz---edsamu
    Daha aklıma gelmeyen 10'larca hatta 100'lerce alışveriş "0" sorun...
  • yarkan88 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Kurallar gereği sattığınız ürünlerin fiyatını yazmak zorundasınız.

İyi forumlar,
    sekerpare9, feyt180, lord107, atalay3650, Prosatarus, _vitaly_cl, pLayer, Slayer_, omseku, Lacrymatoire x3, huso x2, ManagerCall, vanted, victorist, TamTurk, jakooo23, drberk2, servettt, Raist_can, omerkoca99, bestnewyorker, AMFİBİ, spaydix, burakq, kaptan0629, ss555, snx, CooLZerO, java, JwinR, profiteer, xbarisx, senmuhammet, melih_1923, onoffon, bozgunask, carter17, coolhearts, teknogalaxy, mertw, tugi7, capkuni, _uMaY_, memurdan, Enes Eyibil, ibracan, doganays, fealay, PES_21_Murat x2, sharken1907, ahmet1040, Diament3, aquake, relox, nightdeath, Caesar*, dotan, freestyler_07, gökhanceylan, Farrabi, UNXP7SS, ramazandeveli, thefurious67, kivilciim, enxdesign, farukarıkan, djduke, Locus Solus, Eren Erener, LiLPlayya, murat 123, furkancelik, kendorf, Liquist, cmeydan, gtx295, kacak3425, hiickimse, vukat, blackcalderas, Nickneyime, kirkyedi, birktegin, longwiev, GX2SeKeS, chairforsale, oyleiste, Urban Bug , anvil , acu540 , baronofhell , 27fatih , kimsatar , PES_21_Murat , Xefion x2 , hilmignc , darking_FB , doobeyy , Corenz , chernobyl52 , BRSZNR ,
    blawer_s , oraykt , MyCoDeR , mmccss , ozdek , İrfan , akanarya2 , camouflage-dm , Haki_Tr , KMSYNCU , Naga , muskeder , technician77 , Sametdgns x2 , anarki24 , NighTBlues x2 , shadowdancer36 , sultanomar , umitakkose , aniki_skywalker , Pulmicort , Impakt , Hudson51 , alex59 , Redamazhri , Primula , Nau , alsatalsat , jr.kachus , Forza , Revoir , Auglia , ibrams
  • quote:

Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN

Merhabalar,

Kurallar gereği sattığınız ürünlerin fiyatını yazmak zorundasınız.

İyi forumlar,

Fiyat ekledim.

pm atacak olan visor

6 ve 6 plus fiyatlarını alabilir miyim ?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.