Şimdi Ara

SATILIK iPhone 5s ve iPhone 5 - TERTEMİZ, YERLİ, HATASIZ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

-Bir adet iPhone 5s, Gold, (orijinal şarj aleti + ve orijinal, hiç kullanılmamış kulaklık ile birlikte)
    -Bir adet iPhone 5, Space Grey (orijinal kulaklık ile birlikte, şarj aleti maalesef yok)

iPhone 5, Vatan computer çıkışlıdır. Apple store Zorlu Center'da geçen sene Haziran ayında swap yapılmıştır.
    Anlayacağınız cihaz aşağı yukarı 1 yıllıktır. Bazen 15% gibi şarj 1%e düşebiliyor. Zorlu Center'da ki Genius Bar randevusunda, Genius'ın telefonumu kendi iPad'lerine bağlayıp yaptığı kontrole dayanarak, bu hatanın yazılımsal ve donanımsalın tam arasında olduğu, zamanla donanımsala doğru kaydığı, 1-2 ay sonra getirirseniz sıfırı ile swap olacağı söylendi.
    Zaman olmadığından ve iş telefonu olarak kullandığımdan çok önemsemedim. Yani, cihazı artık sıfırı ile değiştirebilirsiniz bir Apple store'da. Bunun dışında herhangi bir sorunu yoktur. Kesinlikle herhangi bir işlem görmemiştir.

iPhone 5s, Almanya Apple Store'dan almıştım. Cihazı suya düşürdüğüm için, Akasya AVM Apple Store'da 900TL ödeyerek, geçtiğimiz yaz SIFIR ile değişim yapılmıştır. Anlayacağınız bu cihaz da bu değişim ile birlikte yerli statüsüne girmiştir.
    Herhangi bir sorunu yoktur. Şarj sorunu yoktur. Kesinlikle herhangi bir işlem görmemiştir.

Cihazlarda ÇİZİK YOKTUR, sıfır gibidir. iPhone 5'te yan tarafta bir adet, iğne ucundan daha küçük bir toz çiziği vardır, fotoğraflarda göstermeye çalıştım. Herhangi bir düşmeden vb. kaynaklı değildir.
    Cihazlar orijinal Belkin kaplarından 1 dakika bile çıkarılmamıştır. İlk defa fotoğrafları çekmek için çıkarttım. O yüzden alt kısımlar biraz tozlu gözüküyor. Alt kısımlardakiler kesinlikle çizik değildir. Nemli bezle silindiği gibi çıkacak şeyler fakat pek zamanım yok.

İki cihazın da üzerlerinde sert/kırılmaz cam koruyucu ve arka yüzlerinde film vardır. (50TLx2 = 100TL)

Fiyatlar:
    SATILDI.

Pazarlık payı vardır. Alışveriş elden ve İstoç veya Bakırköy çevresinde yapılır.
    Cihazlarıma çeşitli telefonculardan 1600TL fiyat aldım. Onlar da benden alıp bu tahminimce bu fiyat aralıklarında insanlara satacaklardır.

Fotoğraflar çok uzun zamandır duruyor, ne zamandır satmak istiyorum telefonlarımı, zaman bulamadığımdan bir türlü fırsat olmadı.
    Fotoğraflar neden eski demeyin, birebir aynı şekilde duruyor telefonlar.

İyi forumlar.
     SATILIK iPhone 5s ve iPhone 5 - TERTEMİZ, YERLİ, HATASIZ. SATILIK iPhone 5s ve iPhone 5 - TERTEMİZ, YERLİ, HATASIZ. SATILIK iPhone 5s ve iPhone 5 - TERTEMİZ, YERLİ, HATASIZ. SATILIK iPhone 5s ve iPhone 5 - TERTEMİZ, YERLİ, HATASIZ. SATILIK iPhone 5s ve iPhone 5 - TERTEMİZ, YERLİ, HATASIZ. SATILIK iPhone 5s ve iPhone 5 - TERTEMİZ, YERLİ, HATASIZ. SATILIK iPhone 5s ve iPhone 5 - TERTEMİZ, YERLİ, HATASIZ. SATILIK iPhone 5s ve iPhone 5 - TERTEMİZ, YERLİ, HATASIZ. SATILIK iPhone 5s ve iPhone 5 - TERTEMİZ, YERLİ, HATASIZ. SATILIK iPhone 5s ve iPhone 5 - TERTEMİZ, YERLİ, HATASIZ. SATILIK iPhone 5s ve iPhone 5 - TERTEMİZ, YERLİ, HATASIZ. SATILIK iPhone 5s ve iPhone 5 - TERTEMİZ, YERLİ, HATASIZ. SATILIK iPhone 5s ve iPhone 5 - TERTEMİZ, YERLİ, HATASIZ.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warbarian -- 19 Aralık 2015; 10:06:24 >

• Not:

Cihazlar bugün(13.12.2015) içinde satılmadığı takdirde 14.12.2015 sabahı telefoncuya ucuzdan vereceğim.
    Bilginize.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPhone 13 garantili hatasız
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.