Şimdi Ara

Satılık iphone 5s kayıtlı-1475 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa arkadaşlar 8 mayısta istanbuldan elden teslim edeceğim 16 gb 5s....kendi pasportuma kayıtlı 4 aydır kullandığım,ön ve arkada zerre kılcal yoktur.resimdede görülen kılıfa gire çıka kenarda minnacık bir deforme var.full kutulu uluslararası garantili cihaz.cihazımda en ufak problem yoktur.pasport vergisi yatırıp edevletten kayıt ettim( şu anda vergi dahil 250 tl ye beş dakikada satıldığını göz önüne alın lütfen).fiyat olarak 1475 tl istiyorum..(kaydı düşerseniz cihaz 1225tl ye geli..:)
    Hesap yaparken lütfen matematiği bilipte yapın yok vergi 120 tl yok o yok bu değil.ben kayıt etmese idim pasortu 250 e rahat satardım önce onu kabul edin sonra fiyatı değerlendirin kardeşler....
     Satılık iphone 5s kayıtlı-1475 tl Satılık iphone 5s kayıtlı-1475 tl Satılık iphone 5s kayıtlı-1475 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetacik -- 30 Nisan 2014; 22:25:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teklifleri pm den atın lütfen..en iyi teklifi verene satacam telefonu inşallah.

• Pm

• Sevgili kardeşler takas yok elden nakit olacak inş..arabistanda öğretmenim ve şu anda tr de izindeyin.8 mayıs istdan uçacam inş.o gün elden teslim edebilirim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.