Şimdi Ara

Satılık İphone 5s Gold 16gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Telefon 1 yıldan fazla sure önce yurtdısından alındı orjinal pasaport kayıtlıdır.
    Telefonun sahibi bayandı , ve telefonu 3-4 defa düşürmüş. kenarlarda vuruk izleri var.
    Kozmatik olarak 10/7 alır diyelim. siteye resim yükleyemiyorum nedense , resim isteyen arkadaslara Whatsupp'tan resim atabilirim.
    Telefonun sadece bataryası degişti ve orjinal batarya takıldı (90 lira verildi) onun dısında kesinlikle tamir görmedi.
    Touch id ce tüm fonksiyonları calısıyor. alan kisi sorunsuz kullanacaktır.

Kutusu , şarj aleti ile birlikte verilecektir. kulaklık bozulmustu çöpe atıldı.

Fiyat SATILDI

istanbul içi elden teslim , il dışına havale kargo şeklinde olacaktır ve rica ediyorum abuk subuk teklif ve yorumlar yapmayalım.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Satılık İphone 5s Gold 16gbSatılık İphone 5s Gold 16gbSatılık İphone 5s Gold 16gbSatılık İphone 5s Gold 16gbSatılık İphone 5s Gold 16gbSatılık İphone 5s Gold 16gbSatılık İphone 5s Gold 16gbSatılık İphone 5s Gold 16gbSatılık İphone 5s Gold 16gbSatılık İphone 5s Gold 16gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulgar84 -- 21 Şubat 2017; 15:37:9 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • dostum satış ne durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: occaut

dostum satış ne durumda

abuk subuk tekliflerden dolayı vazgecmiştim , pazarlıksız kabul edersen satabilirim.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.