Şimdi Ara

Satılık iphone 5s 16gb Space Gray

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul Renk #Siyah Model #iPhone 5S Kapasite #16 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 aylık kılıfsız kullanılmamış tertemiz iphone 5s satılıktır golddan alınmıştır Uzay grisi 16 gbdır samsungdan iphonea geçtgm ve hen küçük ekran hemde samsunga alışmam nedeniyle ısınamadgm için satıyorum. Full kutulu tüm parçaları mevcut eksiksiz faturalıdır ayrıca 3 tanede kılıf vardr onlarıda vericrm almak isteyenler pm atabilir. Alana hayırlı olsn.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• MuTiXxX M kullanıcısına yanıt
    Fiyat olarak 1700 fln dşnyrm sıfır note 3 le takas olur 05433564221. Arama yapmayıp mesaj atablrsnz sdce msja cvp vereblrm iş nedenıyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuTiXxX -- 24 Ocak 2014; 22:10:11 >

• Günceldir

• 1 ay önce golddan 2200 tlye aldığım telefonumu istanbul gop dan satıyorum. Elden topkapı mecidiyeköy veya şehitlikten verilebilir. Kulaklığı açılmamıştır full kutudur faturası vardır kılıfsız on dakka bile kullanmadm çünkü çok hssadımdır. 3 tane kılıfı vardır spigen orkinal onlarda vericem 16 gb uzay grisi.
    Telefonu satma nedenim s4 ten geçtm ve ısınmadım apple bana göre deil androide geri dönmek istiyorum note 3 alacagım için satıyorum. Alana şimdiden hayırlı olsun.

Fiyat. 1700 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuTiXxX -- 24 Ocak 2014; 22:09:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 6s 32 GB Space Grey
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.