Şimdi Ara

[SATILIK] iPhone 4s 8gb orjinal ios 7.1.1 jb'siz ---- (resimler geldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar cihaz hollandadan geldi, ben ikinci sahibiyim, benden once teyzem kullanmis, ancak kullanamamis (teknoloji ile pek alakasi yoktur)

sadece cihaz var, kutu olarak bende iphone 4 kutusu ve icerigi var (kutunun kendisi kitapcik vs) , o sekilde gonderebilirim,

cihazda hic bir problem yoktur. tertemizdir, kilcik cizikler haric (sonucta ikinci el) aluminyum kasasinda cizik yok, on camda koruma filmi mevcut,

ios 7.1.1 var uzerinde, guncellemedim.. sahsen guncelleyen biri degilim problem yoksa kullan gitsin mantigini kabul etmisimdir, jailbreak yapilmamistir

sarj olarak bir gunu deviriyor normal kullanimda (kisiden kisiye degisir) fiyat 520 tl KARGO BENDEN ., resimleri aksam ekleyecegim

pasport kaydi yoktur, ben suan kullaniyorum, ancak mesaj geldi 16 haziranda kapanacagi ile ilgili, o tarihe kadar aciktir

tek kusuru orjinal kablonun telefona giren kisimda cogu iphone kablosunda oldugu gibi soyulmalar vardi, bende siyah elektrik bandi ile kapladim, ve prize giren orjinal kafasi yoktur, turkcellden aldigim Ttec marka kafalik vardir onunda kutusu vardir

[SATILIK] iPhone 4s 8gb orjinal ios 7.1.1 jb'siz ---- (resimler geldi)... [SATILIK] iPhone 4s 8gb orjinal ios 7.1.1 jb'siz ---- (resimler geldi).... [SATILIK] iPhone 4s 8gb orjinal ios 7.1.1 jb'siz ---- (resimler geldi)... [SATILIK] iPhone 4s 8gb orjinal ios 7.1.1 jb'siz ---- (resimler geldi)... [SATILIK] iPhone 4s 8gb orjinal ios 7.1.1 jb'siz ---- (resimler geldi)... [SATILIK] iPhone 4s 8gb orjinal ios 7.1.1 jb'siz ---- (resimler geldi)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazPacino -- 21 Nisan 2015; 22:47:12 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.