Şimdi Ara

SATILIK İPHONE 4 LER GUNCELDİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Uşak
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar cihaz fransa Apple stordan alinmistir geveysiz sim free original pasaport kayitli.cihaz bir Akrabam tarafindan temmuZ 9 da getirilmistir ilk sahibi kendisidir benden once cihazi kendisi almis olup 1.5 ay kadar kullanmistir bende teslim aldiktan sonra 1 ay kadar kayitsiz kullandim cihaz kapaninca kutusuna kOyup kaldirdim kurban bayramindan 2 hafta oncesinde bir yakinimin pasaportuna original kayit yaptirilmistir kisacasi cihaz cok az kullanilmistir batarya si falan cok iyi durumdadir full KUTULU vaziyette uzerinde iOS 5.1.1 yuklu dur satma sebebim İphon 5 alacagim fiyat 950 tl dir takas İphon 5 île yapilir lutfen baltacilar ve mezarcilar yorum vs yapmasinlar abartmamak kosuluyla pazarlik yapilir Istanbul ici Elden satis onceliklidir resimleri suan ekleyemiyorum dileyene mail yoluyla atarim GSM:05067357572 dikkat baltacilar kesinlikle yorum PM yapmasinlar. ARKADASLAR fiyat 900 tl olmuştur son

İphon BEYAZ 4 16 GB (kayıtsız sim free)=arkadaslar cihaz kayitsizdir sim free ekranın on arka temiz sadece yan çerçevelerinde çizikler falan var cihazın kendi kutusu yok 4s beyaz kutusu ile verilecektir USB ve şarj aparati mevcuttur fiyat 750
    Arkadaslar 2 cihaz verip iphon 5 le takaslamak istiyorum abartılmayacak kadar üste fiyat tekliflerinizi pm den ulastiravilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar İphon 5 16 gb ilede takas yapilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.