Şimdi Ara

Satılık iphone 4 kayıtsız (hafif kusurlu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eski ilan :
    Amerikadan aldığım, basarı ile jb ve unlock ettigim, 7 gun kullandigim, ancak dün telefon ile konuşurken karsı tarafa sesimin gitmediğini farkettigim, diğer tüm özellikleri çalışan 1haftalik iphone 4 16gb siyah aldığım fiyatın altına faturası ile (tekrar yurtdisina cikacagim icin) satiliktir pasaport kaydı yoktur Ankara tercih sebebidir... Fiyat sondur!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybsert -- 23 Ağustos 2010; 9:57:54 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• urunu alayım pm bekleyen vısor
  • Sesin gitmemesinin nedeni sinyal sorunu olabilir. Boşuna öyle bir fiyata satma daha yeni aldığın ürünü.
  • Arkadaşım,

cihazın yere düşme, darbe vs ..vs gibi bir durumu yok değil mi? yani eğer öyle ise yazılımsaldır dıyerek alacagım.. yoksa herhangi bir fızıksel sorunu varsa belirt lutfen..

Ankaradayım.

quote:

Orijinalden alıntı: ybsert

Amerikadan aldığım, basarı ile jb ve unlock ettigim, 7 gun kullandigim, ancak dün telefon ile konuşurken karsı tarafa sesimin gitmediğini farkettigim, diğer tüm özellikleri çalışan 1haftalik iphone 4 16gb siyah aldığım fiyatın altına faturası ile (tekrar yurtdisina cikacagim icin) satiliktir pasaport kaydı yoktur Ankara tercih sebebidir... Fiyat sondur!
  • Cihaz için ocalyptus nickli arkadaşla anlaşılmıştır. Bilginize.

• bende talibim.. ankaradayim... sanırım ankaradan alış-verişiniz daha rahat olur düşüncesindeyim...

bu arada fiziksel bir sorunu yok değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 17 Ağustos 2010; 11:24:44 >
  • cihaz tarafımdan satın alınmıs ve odemesi yapılmıstır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun.. fiziksel bir sorunumu varmı ki ? urun uygun satıldı?
  • urunu satan arkadas bazı problemlerden dolayı cihazı satmayacagını bildirerek odemeyi geri iade etmistir..
  • cihazla ilgili problemler mi? yoksa cok uygun sattıgını anlayıp vaz mı gecti...
  • bu kronik sorun bende iphone 4 aldım sattım 32 gb aynı sorun bendede wardı ;)
  • pm
  • Cihazı diğer tüm özellikleri ile kullnmakta iken yurtdışına çıkma ihtimalimin ortaya çıkması ile satmaya karar verdim. Amacım iade vb. uğraşmaktansa aldığım fiyat civarına aleti satıp oradan yenisini almak,
    ancak yurtdışına çıkma işi yatınca ve ürünü göndermeden önceki akşam cihazdan birkaç kere ses göndermeye mazhar olunca satıştan vazgeçtim
    ..ve arkadaşın affına sığınarak kendisi ile anlaşarak bu satış olayı ile ilgili masraflarını (tamamen kendi insiyatifimle kendisi talep etmemesine rağmen) da ekleyerek gönderdiği parayı iade ettim.
    Ancak nakit ihtiyacımın ortaya çıkması ile ürünü sahibinden.com aracılığı ile bu işten anlayan birkaç arkadaşımın da telkiniyle biraz daha yüksek fiyattan tekrar satışa çıkardım.
    Kamuoyunun bilgisine duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybsert -- 23 Ağustos 2010; 9:49:46 >

• İlan numarası da budur:
    30128226

• alım için pm
  • pm atıyoruz ama cvp alamıyoruz hatta arıyoruz telefon saçma sapan bi cızıltı çıkarıyor anlamış değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mult!_61 -- 23 Ağustos 2010; 12:34:36 >
  • şimdi anlaştık herhalde hocam :)

• inş :D
  • Şu an beklemedeyim (başka bir arkadaşla buluşup görüşeceğiz)
    Mult!_61 nickli arkadaşıma ilgisinden dolayı teşekkür ederim.

• Bende beklemedeyim. Hayırlısı olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.