Şimdi Ara

SATILIK iPhone 4 16 gb Genpa Garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürünün fiyatı 1650 liradır.Aldığım günden beri silikon kılıf+arka, ön film ile kullanıyorum.5 Ekim 2010'da Muğla Tim'de alındı, gövdesinde kılcak çizik, çatlak, anten sorunu, sarı ekran sorunu, proximity sorunu vs yoktur, aksesuarları tamdır ayrıca alacak olan arkadaşa 3 adet silikon kılıf hediye olarak gönderilecektir (muvit marka)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karn-ı bahar -- 15 Nisan 2011; 22:38:49 >

• Pm yolladım
  • Hocam isterseniz basligi degistirin, kayitli ve genpa garantili biraz celiskili olmus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okitya

Hocam isterseniz basligi degistirin, kayitli ve genpa garantili biraz celiskili olmus.

Imei kaydı olarak yazmıştım, şimdi bakınca bana da saçma geldi

@Togan
    cevapladım

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karn-ı bahar -- 15 Nisan 2011; 22:38:31 >
  • tam olarak neden satmak istiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D3XTER -- 15 Nisan 2011; 14:12:15 >
  • Htc evo 3d alacağım çıkınca.Android'e geçeceğim
  • acil satılık ıphone 4 16 gb gevey ile kullanmaktayım düsünen arklar pm atabilir :):) iyi günler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar merhabalar. 12 saat önce carrefourdan bir ıphone 4 16GB satın aldım. zaten fatursı falan herşeyi var bugün aldığımı göreceksiniz. şuanda verdiğim paraya çok pişmanım. kılıfı falan herşeyi üzerinde 2 yıl carrefourun anlaştığı pegasus bilgi teknolojilerinden garantili. fiyatı 1750 tl. ilgilenen olursa burayı sürekli kontrol edicem. bu arada ürün bursada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.