Çok kılcal çizikler dışında (arka kapak için konuşuyorum önde ekranında zaten yok) tertemiz siyah iPhone 3GS 16gb satılıktır
Faturaları maalesef durmuyor fakat kutusu ve hiç kullanılmamış Orijinal Kulaklığı vardır
Telefonun bataryası daha 2 gün önce değişmiş olup 100 tl lik masraf yapılmıştır.
Simkartla takıldığı zaman telefon kendini kapatıyor maleef zaten batarya sorunu olduğunu düşünüpte değiştirtmiştim geçen gn fakat problem boardaymış değişim fiyatıda 100 Tl miş fakat gerçekten daha fazla uğraşmak istemiyorum acil satmamın nedeni ise yeni bir kasa topluyacak olmamdan kaynaklanıyor
Alacak olan arkadaş isterse ipoh touch gibi kullanabilir çünkü simkart takılmadığı zaman hiçbir sorunu yok yada 100 tl gibi bir masraf yapıp nerdeyse 0 bir iphone 3gs ye sahip olabilir.
Telefonun çalışmayan hiçbir aksamı yoktur. wi-fi kulaklık girişi ses tuşları sessize alma tuşu herşeyi sorunsuzca çalışmaktadır.
Fakat kozmetik olarak 10 üzerinden 8.5 alacak bir cihaz
İlgilenen arkadaşlar pm yolu ile ulaşabilirler (Resimlerini isteyenlere atabilirim bilgisayara geçtiğimde)Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.