Şimdi Ara

satılık iphone 3GS 16 GB >>> 375tl <<< (kayıtsız)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
1.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    sadece telefon ve usb li şarj cihazı
    ürün kanada'dan geldi. fabrika ayarlarına geri döndüm ekranda ıtunes ve usb logosu çıktı. muhtemelen jailbrake falan yapılması gerekiyor.
    iphone'dan pek anlamam simlock ve pasaport kaydı gerekebilir.

fiyat 375TL
    indirim yoktur lütfen teklif etmeyiniz.

takas üst modellerle olur.

0536 513 41 51
     satılık iphone 3GS 16 GB  >>> 375tl <<<  (kayıtsız)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xkadir61 -- 5 Mart 2012; 19:11:19 >

• hocam 600 tl ye sorunsuz tr kayıtlı cihazlar var fiyat biraz yüksek gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ledqer16

hocam 600 tl ye sorunsuz tr kayıtlı cihazlar var fiyat biraz yüksek gibi

ciddi alıcılar fiyat teklifinde bulunuyor zaten.
    ben iphone kullanıcısı değilim vede olmak istemiyorum o yüzden uğraşmakta istemiyorum. tamamen saçmalamışlar
    ciddi alıcılar fiyat ve takas teklifinde bulunabilirler üzerinde elma logosu olmayan herşeyle takas olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xkadir61

quote:

Orijinalden alıntı: Ledqer16

hocam 600 tl ye sorunsuz tr kayıtlı cihazlar var fiyat biraz yüksek gibi

ciddi alıcılar fiyat teklifinde bulunuyor zaten.
    ben iphone kullanıcısı değilim vede olmak istemiyorum o yüzden uğraşmakta istemiyorum. tamamen saçmalamışlar
    ciddi alıcılar fiyat ve takas teklifinde bulunabilirler üzerinde elma logosu olmayan herşeyle takas olur.

evet sırf elma logosu yüzünden bu fiyatlar böyle uçuk bende bunun tartışmasına çok girdim de şimdi bunlara para veren insanlar hep savunurlar yok öyle teknoloji yok böyle teknoloji bilmem ne sırf görüntü bencede en azından o kadar para vermek saçma bende az daha alıyodum da son anda vaz geçtim fakat turkcell in bi kampanyası var anca o olursa alırım oda çok uygun fiyata denk geldiği için neyse işte adam o kdr para verdiği için kabullenmeye çalışıyor iyi olduğuna kendini inandırmaya çalışıyor o yüzden apple sahiplerine pek laf söylememek lazım

• fiyat 400 tl olmustur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xkadir61 -- 23 Şubat 2012; 16:17:10 >
  • pm
  • Pm attim aliciyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar şunu açıkça belirteyim. ya istanbul içinde ortak bir noktada buluşur elden görerek alırsınız yada havaleyi yaparsınız ürünü kargolarım. ve 400 tl sondur. ben pendikteyim, sen yorulma ben gelirşim diyene ufak bir ikramım daha olabilir. en kötü ihtimalle bana 350 tl veririm diyen telefonce arkadaşıma veririm başım ağrımaz. saygılarımla
    Kadir BAYRAKTAR 0536 513 41 51
  • bana ayrilmistir ilan sahibinden ayri olmasin ama bir aksilik olmazsa c.tesi elden alinacaktir.
  • arkadas cihazi test ederek alacak. hayirlisi olsun
  • ürün tekrar satıştadır. ürünü rezerveye ayırdığım için başta "Emre-45" nickli arkadaş olmak üzere diğer teklifleri geri çevirdim. öncelik sırasına göre tekliflere tekrar cevap verdim. kısmet kiminse onun olsun.
  • pm attım
  • cevapladım 350 olmaz hocam neettin öyle
  • tarafimdan kontrol edilip sorunu olmadıgı takdirde alınmıştır
  • emre72 ye urunu kargoladim.telefonu deneyecek ve kararini oyle verecek
  • tarafimdan alınmıştır 10 numara arkadas kendisi tsk ediyorum alışveriş icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre72 -- 7 Mart 2012; 22:47:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.