Şimdi Ara

SATILIK iPad 3 Beyaz 16 GB Wifi + Logitech Ultrathin Keyboard Cover + Smart Cover

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2012 yılı Temmuz ayında hediye olarak aldım. Faturası yoktu. Bir buçuk senedir kullanıyorum.
    1 yıllık sınırlı garantisi doldu, bugüne kadar herhangi bir sorun çıkarmadı.
    Herhangi bir gözle görülür çiziği, eziği vs. yok.
    Aldığımdan beri kılıfı ve ekran koruyucusuyla kullandım.
    Zaten haberdarsınızdır ama yine de:
    Ürünün retina ekransız 16 gb+Wifi 2. jenerasyonunun sıfırı 900-950 TL civarında.
    Ürünün retina ekranlı 16 gb+Wifi 4. jenerasyonunun sıfırı 1.100-1.200 TL civarında.
    Kullanım açısından 4. jenerasyon ile arasında pek bir fark yok diyebiliriz.

Logitech Ultrathin Keyboard Cover'ı 2013 Ağustosun sonunda ereyondan aldım. Eylül başında elime ulaştı.
    Faturası duruyor, yanılmıyorsam 29 Ağustos 2016'ya kadar garantisi var.
    Birkaç ince çizik var kapak kısmında, klavye kısmında da var, ışığa tutmadıkça ayırt edilmiyor çoğu.
    Ürünün sıfırı şu an hâlâ piyasada, 250 TL çevresinde seyrediyor fiyatı.

Özelliklerine firmanın kendi sitesinden bakabilirsiniz:
    http://www.logitech.com/tr-tr/product/ultrathin-keyboard-cover?crid=1325

Bu da bir inceleme:
    http://www.youtube.com/watch?v=vy6onCQS_5k

Tabii ki bendeki Türkçe klavye.

iPadi ilk aldığımda gittigidiyordan bir satıcıdan 50 TL'ye edindiğim smart cover ve kılıfı da göndereceğim.
    Bir seneden fazla koruyucu olarak kullandığım için oldukça yıprandı hem cover hem de kılıf.
    Siyah cover'ın üzerinde darbe izleri var, kılıfın rengi beyazdan uzaklaştı.
    İkisini de bakımdan geçirip mümkün olduğunca temiz göndermeye çalışacağım.
    Kılıfın sararan rengi plastik temizleyicilerle çözülebilir.

Ayrı ayrı satmıyorum, tamamı için önerdiğim fiyat 820 TL=>Ankara merkez ilçelerde herhangi bir yere kutularıyla teslim edeceğim.
    İsteyen olması durumunda sanalpazardan komisyonlu fiyata şehirdışına da gönderebilirim.
    Pazarlık yapma durumum yok, en ucuzuna olmasa da uygun bir fiyata verdiğimi düşünüyorum.
    Lütfen özel mesaj ile ulaşın, ulaşan arkadaşlarla telefonum ile iletişime geçmeye çalışacağım.
    İlanı verebilmek için foruma kayıt oldum, oluşacak herhangi bir güven sıkıntısını gidermek için istediğiniz herhangi bir şeyi yerine getirebilirim.

Ayrıca Sanalpazar'a açtım ürünü:http://www.sanalpazar.com/Ipad-3-Beyaz-16-Gb-Wifi-Logitech-Ultrathin-Keyboard__isp15832931

SATILIK iPad 3 Beyaz 16 GB Wifi + Logitech Ultrathin Keyboard Cover + Smart Cover SATILIK iPad 3 Beyaz 16 GB Wifi + Logitech Ultrathin Keyboard Cover + Smart Cover SATILIK iPad 3 Beyaz 16 GB Wifi + Logitech Ultrathin Keyboard Cover + Smart Cover SATILIK iPad 3 Beyaz 16 GB Wifi + Logitech Ultrathin Keyboard Cover + Smart Cover SATILIK iPad 3 Beyaz 16 GB Wifi + Logitech Ultrathin Keyboard Cover + Smart Cover SATILIK iPad 3 Beyaz 16 GB Wifi + Logitech Ultrathin Keyboard Cover + Smart Cover SATILIK iPad 3 Beyaz 16 GB Wifi + Logitech Ultrathin Keyboard Cover + Smart Cover SATILIK iPad 3 Beyaz 16 GB Wifi + Logitech Ultrathin Keyboard Cover + Smart Cover SATILIK iPad 3 Beyaz 16 GB Wifi + Logitech Ultrathin Keyboard Cover + Smart Cover
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danubesk -- 7 Şubat 2014; 18:27:38 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güncellendi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanalpazar bağlantısı ekledim. Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.