Şimdi Ara

SATILIK İNTEL Q9650 İŞLEMCİ-konu kilit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkforest -- 12 Aralık 2013; 14:23:10 >

• bu işlemciyi bu fiyattan satmanız zor core i7 960 işlemci bile 300tl ye halen satılamadıysa sizin işlemciniz çok zor ben bilgilendirme için yazdım amacım sizi kızdırmak ilanı baltalamak değil ama yinede hayırlı satışlar dilerim.

http://forum.donanimhaber.com/m_79040425/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HalilBey -- 4 Ağustos 2013; 17:14:07 >
  • Q9650 hala ayakta yıkılmadı helal olsun valla......
  • Sanalpazar uzerinden satin almak mumkunmudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HalilBey kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bu fiyatlar neye göre belirleniyor bende anlamıyorum aynı işlemciye başka biri 350 lira fiyat biçmiş görüyorum ki forumda ölücülerin yanında gömücüler de var.
  • ben fiyatı gömmüyorum anlayamaman çok normal pc bileşenlerinden anlamadığın belli oluyo anlasan core i7 960 ın Q9650 den iyi olduğunu anlardın önce lafını düzgün seçerek konuş efendi ol ben satabilmesi için yardımcı olmak için yazdım core i7 960 cpu 300tl ye zor satılıyoken bu işlemci 300tl ye zor dedim alıcı deilim satıcı arkadaşa yardımcı olmak için yazdım bende core i7 3770k var ne yapayım Q9650 yi lafını bilerek konuş geministrike

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HalilBey -- 4 Ağustos 2013; 18:06:22 >
  • 3450s'i 200 liraya sattım geçen hemde fanlı hemde z77 ve 1tb diskle beraber 500 e gitti,ne i7 960 nede q9650 bu parayı etmez,kötü işlemci oldukları için değil,üzerine takılacak anakart olmadığı için,birbirinizin ne bildiğini yargılamayın,sonuçta bu iş bir hobi herkesin doğrusu kendisinedir,ha benim doğrum i5 2500k gibi bir işlemci 300 den alıcı bulmuyorsa,altındaki işlemcilerin külliyen teknoloji çöpü oldugudur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cose Turche sana katılıyorum haklısın ben core i7 960 dan örnek verirken Q9650 den üstün bi işlemci fakat o bile satılamıyor demek istedim ama haklısın 2500k bile 300tl ye satılamıyo neyse bilmeyen bilmediği gibi devam etsin
    Sen hele ne cellalleniyosun, senin dediğini doğruluyorum kafalarına göre fiyat biçiyorlar yazıyorum. Lafını bilde konuş diyorsun anlamadım ki ne istediğini. Yanlış diyorsun deseydim hoşuna mı gidecekti anlam veremedim doğrusu :S
  • gömücü derken benden bahsettiğini sandım alta yazsaydın sana demedim diye bende üstüme alınmazdım anlatım biçimin yanlış
    Hocam gömücüden kastım yüksek fiyatları milleten kitleyenler.
  • neyse yanlış anlamışım kırdıysam seni kusura bakma
  • işlemci tarafımdan alınmıştır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.