Şimdi Ara

[SATILIK] İntel i7 2600K İşlemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhabalar arkadaşlar.

i7 2600K İşlemcim satılıktır (Satılmıştır)

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taşkın Mahmut -- 5 Ocak 2012; 13:34:50 >

• taşkıncığım sıfırından farksız ürün satar, hayırlı satışlar diliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

taşkıncığım sıfırından farksız ürün satar, hayırlı satışlar diliyorum.

Sagol kankam tesekkurler
  • abi 2600 k yeni nesil işlemcileri overclockla geçebilen bir işlemci. ömürlük bence 4.5 ghz hız 8 gb ram bir de sli 560 ti ile ortalıgı yıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: geber123

abi 2600 k yeni nesil işlemcileri overclockla geçebilen bir işlemci. ömürlük bence 4.5 ghz hız 8 gb ram bir de sli 560 ti ile ortalıgı yıkar

aynen öyle

taşkın kankam ram'ler (gskill sniper) için bir ara referans isteği gönder bana.
  • Tamam kankam
  • Takas düşünürmüsünüz?
    http://resim.donanimhaber.com/m_55499168/mpage_1//tm.htm#55499168
    Birde Thermaltake Frio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan_224 -- 13 Aralık 2011; 17:07:18 >
  • neden satıyorsunz böyle bi harika makinayı
  • takip
  • Takip..
  • Güvenilir üyedir. Hayırlı satışlar....
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: setek01

Güvenilir üyedir. Hayırlı satışlar....

Sağol abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mania26

ürünü ben alıcaktım arkadas 3 gün önce yani 19.12.2012 getircekti bana hala ses yok kendisinden bütün prcalarım tam işlemciyi bekliorum kendisinden bi haber bile vermedi

o kadar pm attım telefonunu aradım dönmedi bana son girişi ise 21 Aralık 2011; 2:02:40 siteye giriş yapmış satmıcaksan bana söliyebilirsin bende beklemem boşuna seni

Sanırım biraz önce ben de başka bir konuda gördüm. Anjiyo olmuş kendisi, foruma kardeşi girip yazmış.
    Kenidisine ayrıca büyük geçmiş olsun.....
  • evt haber aldım bende çok çok gecmiş olsun ya allah şifa versin bu genc yaşta böle seylerde olabiliyor :(
  • güzel kart takip
  • İlan 25.12.2011 Tarihi itibariyle SADECE ANAKART SATIŞI ile günceldir.

İşlemci Satılmıştır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut

Merhabalar arkadaşlar.

MSI Z68A-GD80 [G3] Anakartımı satıyorum. Kartım EKİM Ayında Vatan Bilgisayardan alınmışdır.

İstediğim fiyat ;

419TL'dir -

G3 Versiyon şu anda bir çok yerde yok. Bende kart PCI-Ex 3.0 Desteklidir...

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=90707

http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/msi-z68a-gd80-(b3)-z68a-gd80-intel-z68-soket-1155-ddr3-2133mhz-(oc)-dvi&hdmi-sata-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=55316

Vatan'da %25 indirimle bile 482TL fiyatı vardır. [BU ÜRÜN G3 BİLE DEĞİLDİR BİLGİNİZE......]

İlan dışı ve baltalıyıcı yorumlara kapalıdır.

TAKAS YOKTUR. FİYAT SONDUR.

25.12.2011 TARİHİ İLE GÜNCELDİR...

Bu modeli aradım ama bulamadım bugun g.antep vatandan baktım malesef yok onun yerine gd65 g3 olanı vardı onu almak zorunda kaldım o bile tek kalmıstı cünkü acil lazımdı yoksa arkadastan bu fiyata almayı cok isterdim..fiyat olarak ta bence cok uygun kacırılmayacak bir fırsat diye düşünüyorum.

hayırlı satışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: FoxPark

quote:

Orijinalden alıntı: Taşkın Mahmut

Merhabalar arkadaşlar.

MSI Z68A-GD80 [G3] Anakartımı satıyorum. Kartım EKİM Ayında Vatan Bilgisayardan alınmışdır.

İstediğim fiyat ;

419TL'dir -

G3 Versiyon şu anda bir çok yerde yok. Bende kart PCI-Ex 3.0 Desteklidir...

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=90707

http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/msi-z68a-gd80-(b3)-z68a-gd80-intel-z68-soket-1155-ddr3-2133mhz-(oc)-dvi&hdmi-sata-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=55316

Vatan'da %25 indirimle bile 482TL fiyatı vardır. [BU ÜRÜN G3 BİLE DEĞİLDİR BİLGİNİZE......]

İlan dışı ve baltalıyıcı yorumlara kapalıdır.

TAKAS YOKTUR. FİYAT SONDUR.

25.12.2011 TARİHİ İLE GÜNCELDİR...

Bu modeli aradım ama bulamadım bugun g.antep vatandan baktım malesef yok onun yerine gd65 g3 olanı vardı onu almak zorunda kaldım o bile tek kalmıstı cünkü acil lazımdı yoksa arkadastan bu fiyata almayı cok isterdim..fiyat olarak ta bence cok uygun kacırılmayacak bir fırsat diye düşünüyorum.

hayırlı satışlar

Evet şu an sadece 2-3 İnternet Mağazasında var sadece.

Bende Aldığım monitörü iade ederek aradaki fiyat farkının çekini aldığım için indirim yaptım ve uygun fiyata satılsın istiyorum.

Alan arkadaş hayrını görür

• üretilen bütün markalar içinde (1155) z68 chip setine sahip en iyi karttır diyebilirim... hayırlı satışlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.