evet arkadaşlar. E8400!!! hiç oc yapılmamıştır. kutusu, faturası yoktur. garantisi exa dandır. 2 sene daha garantisi devam etmektedir. sadece WOW oynandı bilgisayarda. Fiyatı 250TL dır. herkese iyi forumlarSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
arkadaşlar, fiyat bu. pazarlıkta yaparım, ancak 310tl lık işlemciye yarı fiyat çekilirse yada değerinin altında satana göre yorum yapılırsa, pazarlıkta yapmam, satmamda. oc yapılmamış, garantisi ve fanı olan ürünle, olmayanları karşılaştırmadan önce düşünün," bu işlemci benim olsaydı kaça satardım????? " iyi forumlar.
arkadaşlar, fiyat bu. pazarlıkta yaparım, ancak 310tl lık işlemciye yarı fiyat çekilirse yada değerinin altında satana göre yorum yapılırsa, pazarlıkta yapmam, satmamda. oc yapılmamış, garantisi ve fanı olan ürünle, olmayanları karşılaştırmadan önce düşünün," bu işlemci benim olsaydı kaça satardım????? " iyi forumlar.
en Azından 250 lira ya satmayacağım 220 Lira Civarında E8400 garantili kutulu ben ilanı baltalama amacında değilim Hocam. Sadece Satamazsın zaten Böyle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme