Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILDI] Satılık __ İntel Core İ7 - 12700KF (2. sayfa)

-
Kasanin modeli ne açaba çok hoş bir kasa
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Hocam yanlış anlamazsanız fiyatta gerçekten revizyon şart yani ben işlemci bakıyorum 12400F almak gibi bir hata yapmışım eski makinam 7700k idi ondan daha kötü desem yeridir o sebeple i7 12. nesil işlemci bakıyorum ama bu fiyata cidden revizyon şart.
teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
Intel Core i7-12700KF 3.60GHz (Turbo 5.0GHz) 25MB Cache LGA1700 12.Nesil İşlemci - Kutulu - İşlemci - PC Bileşenleri | Teknobiyotikhttps://www.teknobiyotik.com/intel-core-i7-12700kf-3-60ghz-turbo-5-0ghz-25mb-cache-lga1700-12-nesil-islemci.html?ref=akakce&v=1.77.9Ciddi bir fiyat rev gelirse alıcıyım.
-
Son ne olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, genelde bu tip ilanlara yazı yazıp çöpe çevirmem. Çok nadir yazarım. İlanı okuyan arkadaşlara peşinen söylemem lazım. 12400F ile 7700k yı mukayese etmek saçmalık. Ortalamada %30 dan aşağı fark çıkmazsa yemin ediyorum bu işi bırakırım.
i7 7700k olsa olsa i3 12100f le eşit olur.
İlan sahibinin fiyatından bağımsız konuşuyorum. Performans katlar her kes bilsin.
Ha rakam yüksektir, iyidir o sizin bileceğiniz husus. Rakamlar konusuna girmeyeceğim. Satıcı ile adam gibi iletişime geçince illa yardımcı olacaktır.
Her kese iyi forumlar.
-
Gorüşleriniz için çok teşekkürler. Fakat. Ben dip fiyatını verdim.bundsnda düşmeyi düşünmüyorum.... bu gün Sarı siteden biri bana msj attı aliciyim diye son fiyat budur dedim. Üstüne bana 7500 olmazmi diye msj attı. Şikayet edip blokların o platformda kendisini. Gitsin öyle düşünen gitsin sıfırını alsın. Bana bulssip adabimi bozmsinm Allah'a şükür ben bu parçanın satışına muhtaç değilim. Ben gayet halı yerinde bir bireyin. Olsun almasınlar. İlan zaten 6 küsur aydır 2 ci elde. Ben kendim 13700 kf kullanmsktayim. Benim ucuza saticak malım malesef yok. Enayi yerine asla konmam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >______________________________
-
müdür o kadar cok sey yazmıssınkı 1 tanesını okuyamadım adamın 1 saatini alır işlemci kgf bilgilerini yazsan yeter desen modifiyeli araba satıyorsun
-
Dün satildi. Bugün kargoluyacagim.
-
gözün aydın sonunda kurtuldun
-
Satın alan ordudan Servet Temel. Dh forumdan bir tanıdığı tavsiye etmiş. Sahibindendeki ilanınımi ve buradaki ilanını görmüşler. Her 2 side tel açtı konuştuk anlaştik. Satış 8350 TL olarak gerçekleşti. Test etti onayladı. Hayirli olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 20 Ekim 2023; 18:43:42 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X