Şimdi Ara

# Satılık Intel® Core™ i5-750 LGA1156 (8M Cache, 2.66 GHz) + Orjinal Fan + Kutu #

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Intel #s1156 AMD / Intel #Intel Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    İşlemci yükselttiğim için dört senedir kullandığım i5 750'yi satıyorum. Orjinal fanı en fazla 2 ay kullanılmıştır. Kutusunu da halen sakladığım için beraber veriyorum. Overclock ile kullanmadım fakat bir kere 4.0ghz'a çıkıyor mu diye deneme yapmıştım. Herhangi sorun yaratmadı.
    http://ark.intel.com/products/42915
    Not: 2. resimde dikkat ederseniz işlemcinin üzerindeki birkaç tane temas noktasının (bacak değil) rengi farklı görünüyor. Aldığınızda görüp, aklınızda bir şey kalmasın diye belirtiyorum; Bu şekilde işlemciyi 4 sene kullandım. Herhalde sonradan aldığım fanı takarken biraz fazla bastırdım. Çalışmasında bir problemi yoktur.

Fiyat: SATILDI

# Satılık Intel® Core™ i5-750 LGA1156 (8M Cache, 2.66 GHz) + Orjinal Fan + Kutu #

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatalERROR! -- 5 Aralık 2013; 23:58:54 >

• gercekten güzel fiyat
  • Dürüstçe herseyi yazmış olmanızdan dolayı tebrik ve teşekkür ederim. Islemci hala güncel islemcilere kafa tutabilecek seviyede bi islemci. Sanmıyorum ki piyasadaki oyunlara darbogaz yapsin. Overclock manyağı bi işlemci zaten. Alan arkadasa hayırlı olsun. Bulunmasi bayagi güç bi işlemci çünkü..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrontLiner

Dürüstçe herseyi yazmış olmanızdan dolayı tebrik ve teşekkür ederim. Islemci hala güncel islemcilere kafa tutabilecek seviyede bi islemci. Sanmıyorum ki piyasadaki oyunlara darbogaz yapsin. Overclock manyağı bi işlemci zaten. Alan arkadasa hayırlı olsun. Bulunmasi bayagi güç bi işlemci çünkü..

Ben teşekkür ederim. İşlemcimin sorunu yok ama kimsenin kafasında soru işareti kalsın istemem.
    quote:

Orijinalden alıntı: Supervisor_

gercekten güzel fiyat

Bir zamanın iyi işlemcilerinden. Halen iş görüyor teşekkür ederim

• Takip fiyat güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemciyi buldunuz mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.