Şimdi Ara

SATILIK -İNTEL 2600K-530 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILIK -İNTEL 2600K-530 TL
    Arkadaşlar sistemime ait kalan son parçaları satmaktayım. Sistem adam akıllı kullanılmadı bile,

Anakart: ASUS P8P67 DELUXE, anakart forumdan El mukteda kardesımden alınmıstır, Urune ait bizzat incelemehttp://forum.donanimhaber.com/m_49315575/tm.htm
    anakarta ait fatura yoktur, çizgi den garantilidir, b3 revizyon değişimi yapılmıştır.FULL KUTULUDUR, TERTEMİZ üründür.Anakartta ram sorunu yaşamadım, uc farklı
    ram kullandım, stabılıte acısından sorun olmamıştır. (SATILMISTIR)

İşlemci: 2600k, inceleme ıcın google efendıde onlarca bılgı bulabılırsınız, stok fan yoktur, kutulu faturalı ve garantılıdır. o.c yapıılmıstır, cok dusuk voltajlarda cok ıyı sonuçlar alınmıstır, maalesef ne ne kadar cıktı hatırlamıyorum, yaklasık 2 aydır kullanmıyorum.

İŞLEMCI: 530
    ANAKART: SATILMISTIR

ankaradan elden teslım(28-31 arası). ONUN HARICINDE KARGO SIVASTAN YOLLANACAKTIR. sanalpazar maalesef yoktur.(hesap kartım yok, diğer turlude ugrasmak ıstemıyorum). PARCA PARCA SATIS OLABİLDİĞİNCE YOKTUR, TAKAS HIC YOKTUR,

RESİM EKLEMIYORUM, ILAN ICERSIINDE GEREKLI DETAYLAR MEVCUTTUR.HIZLI ULAŞIM ICIN PM ATIN, ÖLÜCÜ, MEZARCI KIM NE MESAJ ATIYORSA ATSIN, ÇİNGEN PAZARLIGI MEVCUTTUR, VAKTIM BOL YAZISIRIZ TELEFON ILE ARAYIP KONUSMAYA GEREK YOK SEVMIYORUM ARKADAS
    Fiyat : 790 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 25 Ağustos 2012 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hayırlı satışlar, pm attım.
  • PM CEVAPLANMISTIR, ANAKART SATILMISTIR,İŞLEMCI ICIN SATISA DEVAM

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• anakart tarafımdan alınmıştır, referansı göndermeyi unuttun abi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.