Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK -İNTEL 2600K-530 TL Satın Al 17 Ağustos 2012 12:07 1 1 SATILIK -İNTEL 2600K-530 TL Arkadaşlar sistemime ait kalan son parçaları satmaktayım. Sistem adam akıllı kullanılmadı bile, Anakart: ASUS P8P67 DELUXE, anakart forumdan El mukteda kardesımden alınmıstır, Urune ait bizzat incelemehttp://forum.donanimhaber.com/m_49315575/tm.htm anakarta ait fatura yoktur, çizgi den garantilidir, b3 revizyon değişimi yapılmıştır.FULL KUTULUDUR, TERTEMİZ üründür.Anakartta ram sorunu yaşamadım, uc farklı ram kullandım, stabılıte acısından sorun olmamıştır. (SATILMISTIR) İşlemci: 2600k, inceleme ıcın google efendıde onlarca bılgı bulabılırsınız, stok fan yoktur, kutulu faturalı ve garantılıdır. o.c yapıılmıstır, cok dusuk voltajlarda cok ıyı sonuçlar alınmıstır, maalesef ne ne kadar cıktı hatırlamıyorum, yaklasık 2 aydır kullanmıyorum. İŞLEMCI: 530 ANAKART: SATILMISTIR ankaradan elden teslım(28-31 arası). ONUN HARICINDE KARGO SIVASTAN YOLLANACAKTIR. sanalpazar maalesef yoktur.(hesap kartım yok, diğer turlude ugrasmak ıstemıyorum). PARCA PARCA SATIS OLABİLDİĞİNCE YOKTUR, TAKAS HIC YOKTUR, RESİM EKLEMIYORUM, ILAN ICERSIINDE GEREKLI DETAYLAR MEVCUTTUR.HIZLI ULAŞIM ICIN PM ATIN, ÖLÜCÜ, MEZARCI KIM NE MESAJ ATIYORSA ATSIN, ÇİNGEN PAZARLIGI MEVCUTTUR, VAKTIM BOL YAZISIRIZ TELEFON ILE ARAYIP KONUSMAYA GEREK YOK SEVMIYORUM ARKADAS Fiyat : 790 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 25 Ağustos 2012 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK KASA+ DOKUNMATİK MONİTÖR(27")-10900 TL
PM CEVAPLANMISTIR, ANAKART SATILMISTIR,İŞLEMCI ICIN SATISA DEVAM ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK KASA+ DOKUNMATİK MONİTÖR(27")-10900 TL