Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
İyi satışlar dilerim ama ramlerinden ötürü mining için oldukça kötü bir kart malesef. Zamanında arkadaşlarımda kullanan vardı ethereum kazmak için 37-38mhsyi geçmiyor bu kartlar. Dolayısıyla fiyat yüksek kalıyor. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
8000 e 3060Ti lhr denk getirip almak varken ne bilim buna 7500 :) miningciler bile almaz yani |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam aynı kart bende de var. Yukarda ki yalan yanlış bilgilere bakma. 43 mh 125 watt ile veriyor 55 dereceyi geçmeden fanlarda %80 filanda yani. Ne çökme ne geçersiz paylaşımı var. Canavar gibi kart :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanikus -- 29 Eylül 2021; 21:44:19 > |
Gelip yalan yanlış bilgilendirdin insanları arkadaşlarından duyduğun bilgilere göre. senin bir ilanını göreyim ben. Nasıl baltalanır görürsün |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mumi35 -- 30 Eylül 2021; 13:37:32 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ben mining vs yapmadığımı söyledim zaten, uğraşmam da. senin kanıtlaman lazım performansının düşük olduğunu. |
Ben elektrik-elektronik mühendisi olduğum halde silikon kalitesi vs hakkında yorum yapamıyorum, bunları teorik olarak görmüş olmama rağmen. Millet işkembeden sallayabiliyor, gerçekten çok ilginç. Mining olayından dolayı herkes GPU uzmanı olmuş maşallah. |
Hocam buyur arada benim ilanlarımıda takip et benim elimden sürekli ekran kartı geçiyor. Sizde ki aynı karttan arkadaşımda vardı ve yakın bi zamanda da benim hesabımdan satışınıda yaptım. Ben ürünlerde her zaman kapasitesini durumunuda belirtirim. Ve inno3d için genelleme yapmamdaki sebep gainward, pny vs markalar genelde 3. sınıf ürünlerdir ve Asus, Msi gibi markaların ürünlerinin kalitesine yaklaşamaz. Ben 25 yıllık donanımcıyım, bunun altında hatrı sayılır tecrübem var ve bunları göz önünde bulundurarak yazıyorum. Sizinle kişisel bir takıntım yok, kalkıpta seçmece olarak ilanınıza yazmadım. Hemen hemen açılan tüm ilanlara zaten göz gezdiriyorum ve piyasasına göre absürt gördüklerime zaman zaman yorum yazarım. İşkembeden sallamak değil mining yapan büyük bir grup ve ekibimiz var. Gerçekler su üstüne gelince darılmasın lütfen kimse. Burada forumdaki diğer çoğu üye zaten 7000-7500lira aldığı rtx3060ti kartı burda getirip üzerine bir miktar kâr ekleyerek satmaya çalışıyor. Fiyatınızı bu doğrultuda düzenlemeniz gereklidir. Ürün sizin, karar sizin beni tabikide ilgilendirmez. |
Bu mining pisliği dediğiniz şeyin olması benim istediğim birşey değil ve ayrıca bu fiyatlardan ilan açabiliyorsanız bunun sebebide sonucuda yine mining. Bu olmasaydı bu kartın ederi ne 5000 6000 7000 ancak 2000-3000lira arasında olabilirdi maksimum. Ayrıca yukarıda yazdığınız yoruma istinaden bende zaten 37-38mhs alıyor diye yazdım. İnternetten üstün körü 38-45mhs alınıyormuş demekle olmuyor o iş. 45mhsyi asus tuf/strix gibi modellerdeki kaliteli samsung belleklerinden ötürü alıyor. Inno3d de kullanılan micron ramler daha ucuza mal edilen voltaj dayanımları daha düşük bellekler. Dolayısıyla samsung ram +1500mhz overclock potansiyeli varsa micron +1000mhzden sonra patlıyor(overclock fail olup sürücü sonlanıyor) gibi sonuçlar çıkıyor. Bilgi kötü birşey değil. şu an varsayımsal konuşuyorum adam alırken bu kartın fiyatına 7500lira ödüyorsa 45mhs alırsam günde 3usd alsam 8-9 ayda bunun geri ödemesini yaparım hesabı yapıyor. 38mhs aldığında kazancı düşeceği için geri ödeme süreci 1 seneyi geçecek. O kadar süreçte adamın risk faktörü daha da uzamaya başlıyor. Bunların istatistiğini yapmak elbet yapanın işleri. Oyuncuya satıyorsanızda bu fiyat bu kart için zaten çok olduğunu söyledik, durum bundan ibaret. Daha ucuza RTX3060 RX6600XT mal edip bu karttan daha performanslı oyun oynar alacak olan. Benim fikrimce kartınızın piyasa gideri 6000-6500lira aralığındadır. İster fiyatınızı ona göre düzenleyin isterseniz ben bunun üzerinden keyfe keder satış yapmaya çalışırım diyin. Ben satışa koymuş olduğunuz ürünün daha çabuk al/sat işlevselliğiniz olsun diye yorumumu yaptım ama buraya kadar uzamak durumunda kaldı. Dayanak istediniz gösterdim. |